28.03.2024 21:23 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Львівська облорганізація Народного руху України не хоче бути з Воною

ruh1Члени Львівської облорганізації Народного руху України вийшли з партії і приєдналися до громадського руху «За Україну!»

Про це заявив депутат від НУ-НС Ярослав Кендзьор.

Екс-голова львівської облорганізації НРУ Ярослав Питко уточнив, що таке рішення в суботу одноголосно прийняли 169 делегатів обласної партійної конференції.

«Делегати конференції категорично не згодні з тим, що керівництво НРУ підтримує кандидатуру Юлії Тимошенко на виборах президента України. Ми за Віктора Ющенка!» — заявив Питко, пише Комерсант-Україна.

Крім того, за його словами, на конференції було прийнято рішення виключити з партії голову НРУ Бориса Тарасюка.

«Ми прийняли таке рішення, оскільки саме львівська обласна організація НРУ прийняла Бориса Тарасюка до партії», — сказав Питко.

Водночас на сайті НРУ було розміщено заяву голови оргкомітету звітно-виборчої конференції Львівської облорганізації Андрія Корната, в якій йдеться, що суботній захід за участю 169 делегатів був нелегітимним.

«У Ярослава Питка немає законних підстав проводити подібні конференції, оскільки його виключено з партії ще 28 жовтня за незаконні дії з партійною нерухомістю», — додав Корнат.

Як відомо, це вже третя обласна організація Руху, яка оголосила про вихід з НРУ та приєднання до руху «За Україну!», що підтримує на виборах Ющенка.

Раніше НРУ покинули члени полтавської і харківської обласних організацій.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 24-11-2009 13:01 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100