29.03.2024 09:55 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Вбивця Олександр Омельченко родині Карпинського дав лише 4 тис. грн на костюм для покійного і 10 тис. грн. на похорон

Місце злочину. Нардеп з луценківської "Самооборони" Олександр Омельченко збив Карпінського вночі на пішохідному переході

Місце злочину. Нардеп з луценківської "Самооборони" Олександр Омельченко збив Карпінського вночі на пішохідному переході

Депутат НУ-НС Олександр Омельченко зліг у лікарню після того, як на смерть збив пішохода на зебрі.

Про це пише «Газета по-київськи» посилаючись на свої джерела.

За її інформацією, у Верховній Раді з моменту аварії Омельченко не з'являвся, усі доручення з приводу депутатської роботи він дає по телефону своїм помічникам.

Водночас, у «Феофанії», де, як правило, лікуються народні депутати й чиновники, відмовилися коментувати, чи є в них такий пацієнт, як Омельченко.

Цивільна дружина 48-річного виконроба Олександра Карпинського, якого збив Омельченко, Світлана Тетюшева розповіла, що на похороні у суботу нардепа не було.

«На похорон ні сам Омельченко, ні хтось із його оточення не з'явився. Зі мною вони теж так і не зв'язалися – я, вочевидь, їм байдужа. Вони вирішили усі свої питання утрясти з батьком і пасинком Олександра», — сказала вона, зазначивши, що з ріднею загиблого не спілкується.

Батько Олександра Карпинського, який як прямий родич може виступати в суді представником покійного, поки не визначився, чи висуватиме Омельченку цивільний позов.

Однак Тетюшева має намір перепоховати свого цивільного чоловіка і домагатися покарання Омельченка, якщо інші родичі відмовляться від претензій.

«Мені дали прямий телефон Луценка (голови МВС), буду в понеділок йому дзвонити, благати, щоб узяв цю справу на контроль. Скажу міністру, що Омельченко всюди обурювався, коли Черновецький збив на смерть пішохода і уникнув покарання, а зараз хоче піти його слідами», — сказала Тетюшева.

За її словами, «коли (загиблого) Сашка привезли з моргу, живого місця на тілі не було – руки збиті до кості, голова ззаду зашита».

Водночас, у найближчому оточенні Омельченка виправдують депутата словами: «Таке могло з кожним трапитися».

«Родині загиблого ми дали 4 тис. грн на костюм для покійного і 10 тис. грн. на похорон. Ще допомагати будемо. Тільки не потрібно називати його (Омельченка) убивцею», — говорять в оточенні депутата.

Слідче управління Києва звертається до всіх, хто був очевидцем дорожньої події від 25 листопада біля зупинки «Віта-2» у Чапаївці, дзвонити за тел: 271-94-73, 271-99-26 або 102.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 30-11-2009 15:04 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100