25.04.2024 06:54 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Нардеп з БЮТу Святослав Олійник зізнався, що Кремль підтримує Тимошенко на президентство

Oliinik Svyatoslav1Депутат БЮТ Святослав Олійник вважає, що Кремль підтримує Юлію Тимошенко як кандидата в президенти України.

«Я думаю, Кремль підтримує саме Тимошенко», — сказав він в інтерв'ю російській газеті «Комерсант».

«Усі відзначають, як російське ТБ досить позитивно висвітлює її діяльність. Отже, вона сприймається. Я не думаю, що Кремль підтримує Януковича. Янукович двічі не виправдав зроблених на нього ставок», — додав Олійник.

На його думку, лідер Партії регіонів не має достатньої підтримки й в Україні: «Янукович надто регіональний, надто східний. Він не зміг домогтися симпатії людей у Києві, у західній Україні», — каже БЮТівець, зазначаючи, що і «на сході немає тотальної підтримки Януковича».

«Стиль управління Януковича, на мою думку, з минулого... Янукович консервативний, непластичний... Мене також не влаштовує його біографія, я не вважаю, що людина, яка мала у минулому факти, пов’язані з порушенням закону, гідна бути першою особою держави. Він уже лише цим дискредитуватиме державу», — вважає Олійник.

На його думку, Тимошенко відстає за рейтингами від Януковича лише через те, що лідеру «регіоналів» виборці по-людськи співчувають:

"Кожна третя людина сьогодні хвора на гіпертонічну хворобу серця, кожна четверта – на ішемічну хворобу... Серце болить тоді, коли людина вважає, що вона ображена зовнішнім середовищем. І Янукович теж ображений. Ось це і є основа психологічної симпатії: «Так, він не ідеальний, так, не дуже грамотний, так, судимий, але я – такий же».

Нинішній же президент Віктор Ющенко, за словами Олійника, у 2004 році приваблював багатьох людей, тому що «він претендував на те, що буде втілювати в життя національну ідею», – але «досвід показав, що це був обман».

«Це основна причина, з якої в Ющенка спостерігається стрімке падіння рейтингу. Люди підсвідомо відчувають, що він обдурив. Він говорив, що сповідуватиме національні інтереси, а він сповідує широкий геополітичний вектор», — сказав депутат від БЮТ.

За його словами, Ющенко – «абсолютно непрагматичний лідер», який не зміг реалізувати справжні національні інтереси.

Тимошенко ж, за словами Олійника, – прагматичний лідер, бо «вона вміє домовитися з Путіним, вона вміє домовитися в Європі, її скрізь чують і скрізь сприймають».

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 1-12-2009 19:03 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100