28.03.2024 15:21 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Як до візиту Тимошенко у Львові знищували білборди Ющенка. Подробиці. Фото

bigbordi1До візиту Тимошенко у Львові «зачищали» білборди Ющенка. А міліція це ще й охороняла!

Напередодні візиту Юлії Тимошенко до Львова кілька «чужих» білбордів позаклеювали рекламою Прем’єр–міністра. Щити оздоблювали «біло–сердечною» агітацією в місцях перебування глави уряду.

Гендиректор рекламної фірми «Мегаклас» Андрій Повалений, що є власником «двоповерхового» борда на вулиці Стрийський (між Податковою та автобусним заводом), обурений: місце було продано штабу Віктора Ющенка, а рекламує натомість Юлію Володимирівну. «Уночі рекламу Ющенка заклеїли зображеннями Тимошенко. Ми все зафіксували на фото. Коли ми хотіли провести демонтаж, приїхала міліція і з погрозами заборонила це робити», — заявив Повалений.

bigbordi2Найцікавіше, що начальник обласної міліції Львівщини Василь Пісний протиправної дії в цьому не бачить і вважає, що на цій справі хтось просто вирішив собі зробити «дешевий піар». За словами генерал–лейтенанта, працівники міліції, які охороняли правопорядок під час приїзду Юлії Тимошенко, дійсно звернулися до рекламістів, щоб вони — з міркувань безпеки — перечекали декілька хвилин, поки проїде кортеж Прем’єр–міністра. Міліціянт запевняє, що його відомство не має нічого спільного з політикою.

Водночас «УМ» має інформацію, що байдужість міліції до порушення закону і недопуск рекламістів до відновлення своєї власності можуть бути безпосередньо зумовлені тим, що рідний брат генерала Богдан Пісний днями став довіреною особою кандидатки в президенти Юлії Тимошенко.

За деякими даними, на маршруті Прем’єрки заклеювали не лише президентські борди — дісталося й Володимиру Литвину, на чиєму фейсі на мосту, по вулиці Кульпарківській, теж розмістили «потьомкінську» рекламу Тимошенко. Через декілька годин після закінчення візиту Тимошенко Литвина повернули на місце.

Як розповів «УМ» депутат Львівської обл­ради від «Нашої України» Олесь Старовойт, він уже звернувся із відповідною заявою до обласного прокурора Олексія Баганця та до Центрвиборчкому. У зверненні депутата–«нашоукраїнця» наголошено: «Замість затверджених ЦВК і розміщених відповідно до угод рекламних площин Ющенка було розміщено білборди Тимошенко... Більше того, спотворені рекламні площини охороняли міліцейські наряди, які перешкодили працівникам рекламної компанії та представникам обласного штабу Віктора Ющенка відновити їх вигляд». Депутат просить відреагувати та притягнути порушників закону до відповідальності».

Варто також нагадати, що недавно львівська громада була обурена обклеюванням будинку в центрі міста гігантським зображенням Тимошенко без відповідних дозволів.

 

Михайло Браун, газета «Україна молода»

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 4-12-2009 6:52 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

  • ігор

    Жидівська фірмочка на якій не платять зарплату своїм працівникам, а за їхні гроші жирують.

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100