25.04.2024 03:35 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Бютівська депутатська мафія продовжує чморити суддю Олега Бачуна

bachun vidpovid Portnovu1

Голова окружного адміністративного суду м.Києва Олег Бачун відповів народним депутатам, що мстять йому за рішення про заборону приватизації Одеського припортового заводу та намагаються дискредитувати його, старою козацькою мудрістю

Голові Вищого адмінсуду рекомендують розглянути доцільність перебування на посаді голови Окружного адмінсуду Києва Олега Бачуна.

Таку рекомендацію Олександру Пасенюку висловила Рада суддів адмінсудів на засіданні в Києві у понеділок, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

Водночас, Рада суддів адмінсудів узяла до уваги інформацію самого Бачуна з приводу звинувачень на його адресу в зловживаннях: суддя зазначив, що не може щось повідомити раді, не маючи у своєму розпорядженні результатів перевірки.

Також на його прохання Рада вирішила перенести на пізніший термін інформацію про організацію роботи Окружного адмінсуду Києва.

Бачун також запевнив, що добровільно складе повноваження голови Окружного адмінсуду Києва, якщо будь-яка інформація про його нібито зловживання підтвердиться.

«Якщо якісь свідчення підтвердяться, у мене достатньо честі, щоб скласти повноваження не тільки голови адміністративного суду, але й судді», — сказав він, виступаючи на Раді суддів адміністративних судів України.

Відповідаючи на запитання членів ради, він сказав, що на сьогодні, як і раніше, продовжує виконувати функції з організації роботи суду.

Разом із тим суддя висловив жаль із приводу того, що 80% робочого часу в нього йде «на зустрічі з правоохоронними органами».

bachun vidpovid Portnovu2

Нардеп з БЮТу Андрій Портнов отримав від судді Бачуна... лист запорізьких казаків турецькому султану зі словами: "Вавілонський ти кухар, Македонський колесник, Ієрусалимський броварник, Олександрійський козолуп, Великого й Малого Єгипта свинар, Подолянська злодіюка, Татарський сагайдак, Каменецький кат, і всього світу і підсвіту блазень, а нашого Бога дурень, самого гаспида онук і нашого хуя крюк. Свиняча морда, кобиляча срака, різницька собака, нехрещений лоб, мать твою вйоб!"

За його словами, він дає пояснення прикордонним органам, СБУ, МВС, і вже 7 разів побував у Генеральній прокуратурі.

Водночас Бачун повідомив, що він уже спрямував декілька позовів до Оболонського й Дніпровського судів із приводу звинувачень його з боку народних депутатів у зловживаннях.

Раніше низка народних депутатів бютівсько-рейдерської  орієтації зверталися до генерального прокурора Олександра Медведька з проханням перевірити законність походження коштів, начебто витрачених головою окружного адміністративного суду Києва на придбання двох мобільних телефонів, які виготовлено з дорогоцінних металів і які нибіто коштують понад $30 тис. кожен.

Також мафіозі-парламентарі просили з'ясувати джерела оплати суддею приватного літака для перельоту на літній відпочинок на Сардинію.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 8-12-2009 8:15 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100