28.03.2024 14:07 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Штаби Януковича та Тимошенко перекуповують людей Ющенка у виборчкомах

vib_buleten1Деякі представники президента Віктора Ющенка просять ЦВК звільнити їх з керівних посад в окружних виборчкомах.

Про це заявив уповноважений представник Ющенка в ЦВК Андрій Парубій, повідомляють Українські новини.

«Останні 2-3 дні починає з'являтися тенденція, що діє цілеспрямована кампанія, мета якої напередодні Нового року отримати всіх голів (заступників голів та секретарів окружкомів) або від Тимошенко, або від Януковича», — сказав він.

Парубій підкреслив, що останнім часом деякі представники Ющенка, не інформуючи його передвиборчий штаб, безпосередньо направляють до ЦВК заяви про неможливість виконання обов'язків на керівних посадах, мотивуючи це поганим станом свого здоров'я.

Представник Ющенка додав, що подібна ситуація склалася і з представниками інших кандидатів у президенти, які займають керівні посади в окружкомах.

На думку Парубія, така ситуація порушує право кандидата в президенти на паритетність представництва на керівних посадах в окружних виборчих комісіях.

Він також додав, що в понеділок ввечері Київський апеляційний адмінсуд має ухвалити рішення за позовом виборчого штабу Ющенка про законність призначення на посаду секретаря окружної виборчої комісії 188 (Херсонська область) представника Януковича замість представника Ющенка.

Крім того, у позові поставлена вимогу зобов'язати ЦВК надалі дотримуватися принципу паритетності при заміні керівного складу окружних виборчих комісій.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 7-12-2009 19:01 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100