19.04.2024 22:20 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Юлії Тимошенко пропонують посаду Леоніда Брежнєва

brejnev1Для Юлії Тимошенко потрібно ввести нову посаду  — генерального секретаря ЦК.

Так прокоментував збори з нагоди Дня місцевого самоврядування голова Полтавської облдержадміністрації Валерій Асадчев, повідомляє сайт Віктора Ющенка.

«Подібний виступ я бачив 20 років тому і те, що я побачив вчора, мене налякало. Тимошенко личило б побудувати конгрес органів місцевого самоврядування всієї галактики, але до галактики вона ще не добралася», — іронізує  Асадчев.

«З професійної точки зору вона багато говорила відвертої неправди. Дивує її позиція по Бюджетному кодексу, який, крім біди, нічого корисного не несе українському самоврядуванню», — зауважив голова облдержадміністрації.

За його словами, 2/3 місцевих бюджетів втрачають ресурси, відбувається розпорошення грошей. Кошти передаються в ті територіальні громади, де немає інфраструктури.

Асадчев вважає, що «діяльність уряду тепер можуть характеризувати лише лікарі».

«Глава уряду  прив'язала 686 бюджетів до держбюджету, що виявилося неефективним. Тепер вона прив'язала 12 тисяч бюджетів. Через це 20% місцевих бюджетів мають проблеми з плануванням. Раніше вони їздили в район, а тепер їм треба їхати в Київ», — заявив губернатор.

«Нашоукраїнець» прогнозує, що мінімум 2,5 тисячі місцевих бюджетів матимуть проблеми.

«Кожен день Мінфіну доведеться приймати по 10 фінансових документів — це все треба буде пропускати через Верховну Раду та через зміни до закону про бюджет — почнеться хаос», — попередив він.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 8-12-2009 18:04 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100