19.04.2024 10:15 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Медведчук готує фальсифікації на користь Тимошенко

vibori falsif1Штаб Юлії Тимошенко за посередництва Віктора Медведчука готує фальсифікації на виборах, заявляє голова «Єдиного Центру» Ігор Кріль.

Про це він сказав на пресс-конференції у четвер, повідомляє пресс-служба ЄЦ.

Кріль стверджує, що у штабі Тимошенко почали усвідомлювати, що їхній кандидат може не потрапити до другого туру виборів, і це викликає у них «нервозність, близьку до розпачу».

На його думку, Тимошенко та її штабісти «добре розуміють реальність такої перспективи і тому гарячково шукають засоби протидії».

«І знову, як і в усіх слизьких питаннях, вони вдаються до послуг одіозного Медведчука. Цей колишній керівник адміністрації Кучми, який вже кілька років працює на Тимошенко і є її повноважним емісаром у Кремлі,  знову береться до справи», — сказав Кріль.

«Зараз він готує до втілення схеми, які дозволять підтасувати результати першого туру на користь Тимошенко. Як це робити, він добре знає ще з виборів 2004 року, тоді лише суспільний опір завадив йому. Гроші на цю справу Медведчук розраховує взяти у своїх московських патронів», — додав він.

За словами Кріля, йдеться про підготовку зовнішнього втручання у виборчий процес «в інтересах одного з кандидатів у президенти».

Тому він закликав президента Віктора Ющенка скликати спеціальне засідання Радбезу для оцінки «усіх загроз виборчому процесу».

«Держава має відвернути як зовнішній вплив на вибори, так і внутрішні передумови до підтасовок результатів народного волевиявлення», — сказав Кріль.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 10-12-2009 15:14 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100