25.04.2024 04:14 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Хрещений батько тендерної палати Яценко шантажував однопартійців з БЮТу Соболєва та Терьохіна

tender-mafiaДепутати від БЮТ Сергій Соболєв і Сергій Терьохін заперечують свою причетність до «Української національної лотереї».

Про це вони сказали «Делу», коментуючи звинувачення на їхню адресу з боку однопартійця Антона Яценка.

«Я вперше чую про таку компанію, як „УНЛ“. Ні я, ні мої родичі не мають до неї відношення!» — заявив Соболєв.

«Яценко дзвонив мені тиждень тому, говорив, що хоче подати законопроект про лотереї, і натякав на якісь чутки про компанії, що займаються лотереєю, проте я швидко закінчив з ним розмову», — додав він.

На думку Соболєва, заява Яценка пов'язана з тим, що він не допустив голосування по закону про державні закупівлі, вигідному для Яценка.

У свою чергу Терьохін також відхрестився від причетності до «УНЛ».

«Так, Яценко мені дзвонив на позаминулому тижні і погрожував, що якщо я не підтримаю його законопроект щодо держзакупівель, він знайде на мене компромат. Але мені це не страшно», — заявив депутат.

На фото: тепер на Українській правді сторінки про гризню бютівських шахраїв неіснує

На фото: тепер на Українській правді сторінки про гризню бютівських шахраїв неіснує

Разом з тим «Дело» пише, що ще рік тому у «Української національної лотереї» почалися проблеми з формуванням і розподілом джекпоту.

Тоді ця компанія повинна була розіграти рекордний джекпот своєї лотереї «Супер-лото» в 26 млн. грн. Однак організатори не стали чекати, коли джекпот буде зірвано і розподілили гроші на свій розсуд. У результаті 10 млн. грн. пішли на рахунок невідомої страхової компанії.

Мінфін оголосив, що спільно з Держказначейством та ГоловКРУ проведе перевірку діяльності УНЛ. У разі виявлення порушень міністерство повинно було позбавити ліцензії лотерейну організацію і доручити повернути гроші.

Протягом цілого року чиновники Мінфіну відмовлялися надавати звіти про результати перевірки.

samocenzura Ukrpravda2

У Гуглі зберіглася інформація про цензуровану новину з Української правди

За інформацією джерел газети у цьому відомстві, ініціатива перерахувати 10 млн. «УНЛ» якійсь страховій компанії належала Терьохіну.

Нібито це було необхідно для того, щоб гарантувати виплату джекпоту: якщо у лотерейників не вистачить коштів для виплати джекпоту, страхова компанія їх надасть.

Також співрозмовник зазначив, що дії «УНЛ» в оформленні договору зі страховою компанією були абсолютно законними, хоча і «некрасивими».

 

Від редакції Гривні: Цікаво, що ця новина про «дружній бютівський шантаж» була передрукована «Українською правдою» 14 грудня 2009 року о 11:01 з газети «Дело». Пізніше вона зникла зі шпальт Інтернет-видання Олени Притули і від неї залишився лише напис: «Помилка 404. Такої сторінки не знайдено». Про причини подібної самоцензури популярного сайту у назві якого є слово «правда» залишається лише здогадуватися, але за допомогою Гугла бажаючі все ще можуть прочитати про «тендерні бої бютівських павуків у банці».      

 Гривня

 

Читайте також:

Тендерна мафія проти БЮТопедофілів

Про шахрайські афери нардепа-бютівця Антона Яценка дізнайтеся більше у рубриці "Кримінальне оточення Тимошенко":

Свинська афера ДПА–2. Ігри нардепа-бютівця Антона Яценка

Как избавиться от «своих» воров. Рецепт Ю.В.Тимошенко

Бриллиантовая отмычка

Не словом, а делом. БЮТ явил стране собственный подход к свободе слова

Гугль, фас! Доповідна записка офіцерів Служби Безпеки України щодо тендерної мафії

Про інших видатних нардепів Сергія Терьохіна та Віктора Уколова, які більше чим найкращі педагоги люблять дітей можна прочитати у рубриці "БЮТопедофілгейт"

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 16-12-2009 0:50 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100