18.04.2024 04:18 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Тимошенко «на гачку» у Путіна через хабарі

tim&putin4Прем'єр Юлія Тимошенко знаходиться «на гачку» у Володимира Путіна, повідомив нардеп від БЮТ Григорій Омельченко.

Про це він заявив в інтерв'ю «Публічним людям».

«Юлія Тимошенко така ж злочинниця, як і Павло Лазаренко, тільки він відбув судове покарання в місцях позбавлення волі, а вона не відбувала своє покарання тільки тому, що справи проти неї були припинені за нереабілітуючих обставин», — заявив депутат.

За його словами, у «першій справі в березні 1995 року Тимошенко намагалася нелегально провезти через кордон 26 тисяч доларів і три мільйони карбованців, але була затримана в аеропорту Запоріжжя».

«Пізніше проти Тимошенко була порушена кримінальна справа за кількаразову дачу хабарів високим посадовим особам міноборони РФ.  Ті генерали, які одержували від неї хабара, були засуджені і навіть устигли відбути термін, а вона була оголошена в міжнародний розшук по лінії Інтерполу», — нагадав Омельченко.

«Військова прокуратура РФ визнала Тимошенко винною в здійсненні цих злочинів, а прокурор зобов'язав компанію, очолювану Юлією Володимирівною відшкодувати збитки, завдані Росії. Але завдяки домовленості з Путіним, кваліфікація була змінена і був скорочений термін притягнення до кримінальної відповідальності. Завдяки закінченню цього терміну Тимошенко не потрапила за ґрати, хоча, повторю, була визнана злочинницею. Вона навіть написала заяву, де визнала себе винною в здійсненні злочинів», — заявив він.

За словами Омельченка, «генпрокуратура РФ під час розслідування справи по хабарах знайшла ці гроші і росіяни знають, де вони знаходяться».

«І от тепер Юлія Тимошенко знаходиться „на гачку“ у Володимира Путіна, що має серйозний компромат на Тимошенко. Це дуже небезпечно, коли кандидат у президенти Тимошенко знаходиться в такій залежності від глави Росії».

"Тому, якщо порівнювати, хто завдав більшу шкоду Україні Янукович зі своїми статтями або Тимошенко, то це непорівнянно: злочини Януковича коштували країні копійки, Тимошенко украла мільярди гривень і завдала колосальної шкоди національній безпеці, — заявив Омельченко.

Депутат також відзначив, що четвертий рік працює членом парламентській асамблеї Ради Європи в комітеті з прав людини.

«І от коли спливають справи по корупції, де фігурують „карні шлейфи“  Лазаренка, Тимошенко, кількаразові судимості Януковича, і останні двоє претендують на посаду президента демократичної держави, то європейці дивляться на мене дуже здивованими очима», — заявив депутат.

Омельченко ще наприкінці 90-х обвинувачував Тимошенко в корупції. Але потім став членом її блоку і був навіть 3-ім номером списку БЮТ. Після заяви Омельченка в справі БЮТопедофілів з «Артеку» його виключили з фракції БЮТ.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 13-01-2010 13:30 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100