29.03.2024 17:54 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Дніпродзержинські тигіпківці вдерлися до офісу правозахисників

ofis obshuk1До приймальні «Дніпродзержинської правозахисної спілки», вдерлася група представників кандидата у Президенти України Сергія Тігіпка в супроводі знімальної групи «міської інформаційної групи», представника окружної виборчої комісії та міліції.

Після того, як вони знайшли в офісі екземпляри агітматеріалу з критикою на адресу їх кандидата, в яких недвозначно натякалось на те, що він є технічним кандидатом Юлії Тимошенко, ці громадяни звинуватили Віталія Купрія у порушенні виборчого процесу.

Сам Віталій Купрій звинувачення відкидає і вважає їх безглуздими.

— Звинувачувати громадські організації у порушенні виборчого процесу, — заявив Купрій — безглуздо. Відповідно до законодавства, вони не є суб'єктами виборчого процесу, отож мають повне право критикувати кандидатів, які беруть у ньому участь, як будь-який громадянин України. Це право закріплене за громадянами «Законом про вибори».

Жодних претензій до друкованою продукції, через яку розгорівся скандал, також немає. Плакати містять усі вихідні дані і назви відповідальних за їх виготовлення. Відтак присутні під час імпровізованого обшуку представники міліції навіть не стали їх вилучати.

— Прикро, що довірені особи деяких кандидатів прагнуть зробити собі піар ігноруючи конституційне право громадськості на свободу слова та поглядів, — резюмував Купрій.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 16-01-2010 6:01 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100