28.03.2024 15:44 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

У нардепа-бютівця Яворівського – словесний пронос?

Yavoryvskyi Volodymir1Народний депутат від фракції БЮТ Володимир Яворівський заявив, що присвоєння президентом Віктором Ющенком звання Героя України Степану Бандері спрямоване на приведення до влади антиукраїнської команди Віктора Януковича, – повідомляє портал ZaUA.org.

На його думку, присвоєння високої нагороди провіднику Організації українських націоналістів мало статися на початку 2009 року, коли відзначалося 100-річчя з дня народження Бандери.

«Чому це сталося перед другим туром виборів президента, саме тоді, коли Ющенко вибув із боротьби, програвши вибори? Очевидно, що указ про присвоєння звання Героя України Степану Бандері – не з любові до провідника ОУН, а з ненависті до Юлії Тимошенко», – висловив думку Яворівський.

«Звання Героя України у нас спотворене і знецінене, від нього відмовилася геніальна українська поетеса Ліна Костенко. Але його має газовий барон – „регіонал“ Юрій Бойко. Ющенко використав ім'я українського патріота для приведення до влади антиукраїнської команди Віктора Януковича», – сказав Яворівський.

Це ж треба було дожитися до такого маразму: Ющенко присвоїв Степану Бандері звання Героя України (лише тільки вдумайтеся!)... аби привести до влади Януковича. Здається, Володимир Олександрович вже остаточно втратив можливість адекватної оцінки подій: у нього весь світ зійшовся на Юлі – а відтак все, що навколо відбувається, за логікою Яворівського, робиться або на користь Юлії Володимирівні, або проти неї.

«Не сотвори собі кумира!» – говорить Біблія. Схоже, цей білійний постулат свідомо відкинутий письменником. Для голови НСПУ Юля – вже набагато більше не кумир. ВОНА повністю заполонила його внутрішній світ, фактично замінивши свідомість, витягнувши звідти все «яворівське».

Подібні метаморфози свідомості у Яворівського трапляються далеко не вперше, одначе нинішній випадок видається надзвичайно гострим і серйозним. Зараз ВОНА вже не друге, а скоріше його перше «Я». Ще б пак, адже «бАгиня» для нього є джерелом не лише вічного творчого натхнення, але й, що найголовніше, матеріального достатку, невичерпний ресурс для поповнення особитих фінансових й статусних привілеїв. Тому він перед нею і танцює як цуцик на задніх лапках: «Ю-ля!, Ю-ля! Ю-ля!».

Останні ж заяви, зроблені Володимиром Олександровичем, взагалі справляють враження якогось словесного проносу. Це ж треба так ненавидіти першого українського патріотичного Президента, щоб довести себе до такого жалюгідного стану. Біда та й годі...

 

Олексій Мазур, Народна правда

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 27-01-2010 8:30 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

  • Ketler

    В. Яворивский, член КПСС с 1981 года. В 1970 году он принят в состав Управления действующего резерва КГБ СССР, в звании лейтенанта, в виду перспективности по линии борьбы с буржуазным украинским национализмом, через непродолжительное время личное дело было передано в Центральный аппарат КГБ СССР в Москву и остальное время, до 1992 года, работал под глубоким прикрытием. Санкцию на работу беспартийного коммуниста в Центральном аппарате дал лично Председатель КГБ СССР Ю.В. Андропов.

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100