25.04.2024 10:48 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Олександр Пабат носить титул «короля столичних брехунів»

Pabat Oleksandr1Кияни добре знають Олександра Пабата. Знають з газет, радіо, телебачення. Він любить давати інтерв'ю, любить позувати перед фото і телекамерами. На перший погляд, чарівна молода людина. Між іншим, так звані шахраї на перший погляд чесні і переконливі. Пабат – саме такого типу.

Хто ж він такий – цей, здавалося б, молодий і перспективний, але нікому не відомий кандидат у президенти?

У того, хто його мало знає, може створитися враження глибини думок, які він висловлює, і щирого обурення з приводу «злих чиновників». Та все це працює тільки до пори до часу. Юний київський політик Олександр Пабат вже давно носить негласний титул «короля столичних брехунів». Те, що він був одним із кандидатів на пост президента, здивувало. Звісно, це було зроблено не для того, щоб виграти – шансів у Пабата не було взагалі. Головна мета – показати не киянам, а всій Україні, що ось воно – молоде покоління, воно є – але «старі політики» не дають йому розвиватися. А чому б і не проголосувати за молодого, перспективного і розумного Пабата? Та ознайомтеся спочатку з його стрімкою кар'єрою.

Пабат – звичайний київський «мажор». Престижна школа, потім – не менш престижний вуз. Будучи студентом другого курсу стоматологічного факультету, Національного медичного університету, він вже числиться ведучим експертом з питань реклами в АО «Фінанси і кредит». Зрозуміло, що подібне суміщення неможливе, якщо ви дійсно навчаєтеся на стоматолога. Та до чого тут стоматологія, якщо справа йде про Пабата.

Далі відбуваються дивні метаморфози. Отримавши диплом лікаря-спеціаліста, молода людина різко злітає кар'єрною драбиною. Невдовзі він стає завідуючим відділом реклами і будівництва в тому ж таки АО «Фінанси і кредит», одночасно навчаючись на фінансиста в Національному економічному університеті, а згодом – на юриста в КНУ імені Т. Шевченка. Звучить вражаюче – три освіти (!) за кілька років. Подібне іноді пояснюють наявністю енциклопедичних здібностей. Та це не про Пабата – ніяких особливих здібностей він ніколи не проявляв – типовий середняк, сірість. Але при грошах. І при батьках. А це вже не абищо. Тому немає нічого дивного в тому, що невдовзі Пабат стає замісником голови з питань економіки у Святошинській районній адміністрації і депутатом Київради.

Чим пояснюється успіх у Києві спекулятивного проекту Пабата «Громадський актив Києва» (ГАК, ви ще, напевно, пам'ятаєте його)? Тим, що наш «молодий політик» зрозумів одну просту істину – не важливо, що ти робиш, якщо маєш гарно підвішений язик. До речі, ви знаєте, в чому полягає секрет політичної реклами Пабата? Він з подробицями розповідає про проблему. І ця «експертна розповідь» викликає відчуття, що хлопчина в чомусь-таки розбирається. То чому ж ти нічого не робив, будучи депутатом Київради? І за які заслуги отримав на сесії цієї ж Київради 30,5 га?

Та плани в «молодого і перспективного» неосяжні. Ось він уже кандидат у президенти. Розповідає про те, що «погані чиновники» за один день залишають в ресторані місячну пенсію. На закид журналіста про те, що і він сам частенько буває в цьому ресторані, Пабат, знітившись почав судорожно придумувати нову брехню. Та це не важливо, головне – щоб запам'ятали. А там, через пару років, – і до президента недалеко...

Інна Чорна, Народна правда

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 29-01-2010 14:21 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

  • Guest

    В Святошинском районе Киева стены домов и подъезды обклеены портретами Пабата. Жильцы за свои деньги ремонтируют подъезды, отмывают от наклеек Пабата и еще доплачивают государству за содержание домов — и вы хотите, чтобы киевляне поверили, что Пабат поможет благоустроить столицу, если он так «загадил» дома Святошинского района? 

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100