19.03.2024 07:55 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Брат президента Польщі Качиньського упізнав його тіло

tvp1Голова польської партії «Право і справедливість» Ярослав Качиньський упізнав у Смоленську останки свого брата, президента Польщі Леха Качиньського і його дружини Марії, що загинули в авіакатастрофі.

Про це  повідомляє в неділю польський телеканал «Ті-ві-ен-24».

Качиньский відмовився давати будь-які публічні коментарі про смерть брата, повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на канал.

Представники партії, що супроводжували Качиньского, повідомили журналістам, що були шоковані тим, що побачили на місці катастрофи.

Адам Бьелань заявив, що «уже не може більше плакати». «Я бачив тіло президента,  жакет його дружини, що висіли на фюзеляжі літака. У мене немає слів», — цитує його слова польський телеканал.

Макс Крачковський, що також був присутнім на упізнанні загиблого президента, заявив, що Качиньский поводився на місці катастрофи як «хороша людина і добрий католик».

Напередодні о 10:50 за МСК літак президента Польщі Ту-154 розбився при заході на посадку в Смоленську.

На борту знаходилося 96 осіб, у тому числі офіційна делегація Польщі на чолі з президентом Лехом Качиньським. У результаті авіакатастрофи загинули усі, хто знаходився на борту літака.

 

Довідка: Ризик загинути під час польоту на авіалайнері оцінюється як 1 до 52,6 мільйонів
45% аварій відбувається в момент приземлення. Ризик пасажира загинути в авіакатастрофі складає 1 до 8 мільйонів. За даними організації Aviation Safety Network

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 11-04-2010 13:50 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100