19.03.2024 04:55 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Генеральна прокуратура Польщі знає, хто розстріляв пасажирів літака Качинського. Відео

FSB1Генеральний прокурор Республіки Польща Андрій Шеремет визнав справжність аматорського відео про розстріл російським спецназом пасажирів авіалайнера Ту-154, які вижили 10 квітня 2010 в катастрофі під Смоленськом...

Генеральний прокурор Республіки Польща Андрій Шеремет назвав попередні результати розслідування того, що трапилося, з польського боку незадовільними і зажадав негайної відставки міністра оборони Богдана Кліха. Про це повідомляє польсько-німецьке інформаційне агентство Polska Web News і телеканал CNN.

«Після одного тижня незрозумілоъ тиші в поточному ході розслідування авіакатастрофи в Смоленську, у вівторок на громадськість вилився буквально цілий потік інформації після того, як увечері в понеділок польський генпрокурор Анджей Шеремет зажадав відставки міністра оборони Богдана Кліха», – повідомило агентство.

Також були отримані перші офіційні заяви Генпрокуратури Республіки Польща про відомі аматорські фільми, зроблені на місці аварії, тобто про фільм із пострілами, і про фільм, на якому видно незвичайне збільшення туману в смоленському аеропорту безпосередньо перед катастрофою.

Кримінально-технічна експертиза, згідно із заявою, виявила, що у фільмі можна розрізнити чоловічі й жіночі голоси, «можливо, росіян», які, проте, «вимовляють слова польською мовою».

«Проте наданий в розпорядження слідчих матеріал через сильні фонові шуми не може бути оптимально оцінений, він потребує подальших досліджень», – заявив Анджей Шеремет.

На відео з погодою видно, що на місці падіння туман екстремально згущувався «з хвилини на хвилину», говориться в заяві. Загальне нерозуміння викликає у зв'язку з цим той факт, що, незважаючи на фатальну погоду, аеропорт не був закритий.

Польська військова прокуратура оголосила справжнім відео, зняте через кілька хвилин після аварії польського президентського літака близько російського міста Смоленська, повідомляє інформаційне агентство АРА по посиланням на телеканал CNN Turk.

На відео зняті три рухомі фігури, пістолети, людина, яка вистрибує з літака, чути сміх і голос пілота, який кличе на допомогу.

Не виключено, що серед загиблих від рук невстановлених осіб був і президент Республіки Польща Лех Качинський.

Військова прокуратура Польщі заявила, що документи, пов'язані з польотом, зараз вивчаються, було взято 60 показань свідків, але не можна визначити точний час аварії.

«Як раніше повідомлялося, автором відео є журналіст Андрій Мендерей. Його зарізали ножем через кілька днів після того, як відео було викладено в Інтернеті. Коли Андрій Мендерей перебував у лікарні, невідома особа відключила його від апарату штучного дихання, нагадує агентство», – сказано в повідомленні.

На відеосервісі YouTube викладений любительський запис авіалайнера Ту-154 президента Республіки Польща Леха Качинського, що розбився, зроблений за кілька хвилин до прибуття пожежників. Не виключено, що автором відео є хто-небудь із співробітників російських правоохоронних органів або системи обслуговування військового аеродрому «Північний».

Зі звукового супроводу зйомки можна розрізнити важке дихання того, хто знімає, його лихослів'я, а також кілька ударів, які нагадують постріли. Відео поки що не вилучено.

Раніше YouTube з невстановлених причин стер 2-х серійний фільм англійською мовою «Польський президент Лех Качинський убитий ФСБ».

Хтось з ніком ThePOISONws, якому 29 років, залив відео Polish president plane crash. 10 April 2010, Smolensk, Russia? на відеосервіс YouTube 14 квітня 2010.

Американський конгресмен Рон Пол називає цю людину українським журналістом з нібито справжнім ім'ям «Андрій Мендерей».

 

Читайте також:

Катинь-2

Катынь-2. Полный список погибших пассажиров самолета Ту-154

Брат президента Польщі Качиньського упізнав його тіло

Рука ФСБ? Под Смоленском в авиакатастрофе погиб Президент Польши Лех Качиньский. Фото

Подозрительные авиакатастрофы

Валерия Новодворская: Жестокая посадка

Авиакатастрофа под Смоленском — теракт российских спецслужб. Расследование

Хронология смоленского теракта. Ложь Кремля

 Від Катині до Смоленська: що далі?

Вбити Президента Польщі Качинського наказав Путін. Журналістське розслідування

 Брат загиблого Качинського йде в Президенти Польщі

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 5-05-2010 15:20 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , ,

Читайте по темі

  • Анна

    Раші кінець, за великим рахунком. «Пу» спалився.

  • mius

    Если, это докажут, россиян в Польше будут рвать.

  • 1236

    МедвеПу повісити за яйця

  • http://ukr.net Анна

    Якщо це правда і це доведуть-ганьба росіі на всі віки!!!!вже пора щось виводить на чисту воду бо рашисти розпоясались не на жарт. так само вони перевдягались в форму бендерівців і вбивали мирне населення в західній Украіні,і тепер знищують все прогресивне ім не угодне.Люди вище стоящі-на коліні=ах прошу докажіть правду -це потрібне нашим дітям-рашистам ганьба!!!!

  • Бандера Мазепович

    Каких Россиян будут рвать и за что ? На этом видео, кроме деда и слов «ни хуя себе», ничего толком нельзя разобрать.

    А ты «Анна» вооще дура, подписывалась бы «Ганна» чтоли 😉

  • Vasyl

    Это ложь и провокация. Если бы это было правдой, то об этом бы уже говорили по евроньюс.

  • http://sprotiv.org/2010/05/05/generalna-prokuratura-polshhi-znaye-xto-rozstrilyav-pasazhiriv-litaka-kachinskogo-video/ АНТИКАЦАП

    ТАМ ТОЧНО ПОСТРІЛИ БУЛИ — Я МИСЛИВЕЦЬ ЗІ СТАЖЕМ І МОЖУ ТОЧНО ВІДРІЗНИТИ ПОСТРІЛИ ВІД ІНШОГО ШУМУ В ЛІСІ І ТЕ ЩО ТАМ ЧЕКАЛА ЗОНДЕР КОМАНДА НА ДОБИВАННЯ ТАКОЖ ЯСНО ВСЕ ЦЕ ПІДТРВЕРДЖУЄ ЛИШЕ ОДИН І ТОЙ ЖЕ ПОВІД ДУМАТИ ЩО ВСЕ ЦЕ ДУЖЕ ПІДОЗРІЛО І ТУМАН ТІЛЬКИ БУВ НАД ПОЛОСОЮ І НЕ БУЛО БІЛЯ САМОГО СМОЛЕНСЬКУ І ПОЛОЖЕННЯ ЛІТАКА ГОВОРИТЬ ПРО ТЕ ЩО ВІН ПАДАВ НЕ ТИПОВО.

    ЦЕ ВСЕ ДУЖЕ НЕПРАВДОПОДОБНО ВИГЛЯДАЄ

  • кацапам

    мужики тут и без видео все было понятно но только все бояться об этом говорить! самолет взорвали по приказупутлера с помощью головорезов фсб! вы думаете поляки этого не знают? пока такая власть в россии то житья никому небудет! а особенно в украине! все расчитано так что никто и не может себе такое представить! но ведь все так и случилось! и весь мир скушал!! кто следующий????

  • Богдан

    Навіть, якщо це і правда, Польща не виступить супроти Росії... А країни ЄС також будуть мовчати, надто вже велика ціна енергетично паливного союзу з Росією!!!

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100