29.03.2024 07:27 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Редактора Семенишина регіонали звільнили за «дискредитацію Януковича». Фотофакт

zviln Semenishina2Звільнено з посади редактора багатотиражки ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій Олега Семенишина.

Причина звільнення — опублікована стаття у університетській багатотиражці «Світ Університету» «Сяйво його духа було і є чимось надприродним» за березень 2010 року (число 4-5) (200-201) про святкування 196-річчя з дня народження Тараса Шевченка в університеті, в якій процитовано виступ Героя України, лауреата Шевченківської премії, почесного голови обласного товариства «Просвіта», письменника Романа Іваничука: «Не було б Шевченка — не було б УСС, УПА, зрештою, незалежності! Чи маємо незалежну Україну сьогодні? Маємо. Ми пережили Пілсудського, Гітлера, Сталіна, то переживемо й Януковича. Адже він створив уряд із залишків окупантів України! На місце І. Вакарчука наставляє Д. Табачника, українофоба, котрий не визнає української нації, глумиться з її історії. Як він може бути Міністром освіти і науки в Україні?».

Львівські регіонали на своєму сайті перед звільненням відреагували на цю публікацію заявою: «Рада  Галицької  районної в м. Львові організації Партії регіонів  ознайомившись  з  публікацією  Олега  Семенишина „Сяйво  його духа  було  і  є  чимось  надприроднім“,  що  надрукована  у  газеті  ЛНУ  ветеринарної  медицини  та  біотехнологій  ім. С.Г.Гжицького  „Світ  Університету“  за  березень 2010 року, підтримує  ініціативу  первинної  організації  № 11  та  вважає  неприпустимим  друкування  в університетській газеті статті політичного  характеру, що дискредитує  інститут  Президентства,  а  також  має  неправдивий,  провокаційний  і  антидержавний  характер,  який  спрямований  на  дезорієнтацію  та  дезорганізацію  молоді  і  в  жодному  випадку  не  несе  виховного  характеру».

zviln Semenishina1

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 22-06-2010 20:20 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100