18.04.2024 19:18 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

В ГРАДі кажуть, що з «недоУМками» Святослава Олійника їм не по дорозі

Oliinik Svyatoslav4Координатор Громадянського активу Дніпра Станіслав Білодіденко спростовує повідомлення радіо «Свобода» про те, що ГРАД виступатиме на місцевих виборах на боці партії «Україна майбутнього», очолюваної депутатом ВР від БЮТ Святославом Олійником.

— Співпраця ГРАДу зі Святославом Олійником та його партією «Україна майбутнього» стала абсолютно неможливою після голосування пана Олійника за продовження базування Чорноморського флоту Росії в Севастополі, – говорить С. Білодіденко. – Це антиконституційне, антиукраїнське рішення, яке підриває основи нашої національної безпеки та державності. Всі, хто голосував за нього, зрадили національним інтересам України.

ГРАДівець заявляє, що, на жаль, останні голосування у парламенті засвідчують повну солідарність депутата Олійника з курсом Партії регіонів.

За словами громадського активіста, добрі стосунки ГРАДу та Олійника в минулому спиралися на спільну підтримку саме українських цінностей і можуть бути відновлені лише після публічного визнання ним своїх помилок та вчинення конкретних дій на захист України від режиму Януковича.

Залишається лише радіти прозрінню громадянського активу. Та чи всі з асоційованих членів ГРАДу осяяні ним? Судячи з інтерв'ю, взятого в директора мистецької агенції «Арт-Вертеп» Тимофія Хом'яка (ця агенція теж входить в ГРАД), він як співпрацював з Олійником, так і продовжуватиме це робити незважаючи ні на що. А протягом бесіди з журналістом як тільки не виправдовува свого «дружбана»-мецената з фракції БЮТ, а нині – очільника «України майбутнього».

Лідер ГРАДу Андрій Денисенко, який заявив про своє бажання балотуватися на посаду міського голову, очолює в Дніпропетровську ще й місцеву організацію «Оновлення країни» Валентина Наливайченка.

 

Олексій Мазур, Народна правда

 

Читайте також:

Нардеп з БЮТу Святослав Олійник зізнався, що Кремль підтримує Тимошенко на президентство

Кто помогает днепропетровским рейдерам

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 12-09-2010 13:07 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100