20.04.2024 06:01 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Підприємці Львівщини готуються страйкувати

strike111 жовтня 2010 року, об 11:00 у місті Стрий Львівської області підприємці розпочнуть пікет проти введення смертельних для чесного ведення малого та середнього бізнесу правил. Розпочнеться він на майдані Незалежності біля пам'ятника Будителям. Протест організовується під гаслом: «НІ: новому Податковому Кодексу, пенсійній реформі, свавіллю влади!»

Нагадуємо, що минулого тижня у Верховній Раді в першому читанні в порушення парламентського регламенту було прийнято Податковий Кодекс, який, попри всі протести фахівців, містить у собі небезпечні для розвитку середнього класу норми.

Минулого четверга, 7 жовтня, в Стрию вже відбувся протест, в якому взяли участь більше1000 підприємців. У центрі міста припинили роботу практично усі торгові заклади. До протестів долучився і Червоноград, де відбувся мітинг і протестний похід підприємців центральними вулицями міста.

Від учасників пікету до Уряду, Верховної Ради та Президента було надіслано листа з вимогою відхилити існуючий варіант Податкового Кодекса та розпочати роботу над новим із залученням до обговорення громадських експертів.

Цього разу підприємці зберуться, щоб створити страйковий комітет, метою якого буде долучення підприємців з інших міст та координація з вже існуючими протестними середовищами. Також підприємці нагадують, що в разі подальшого ігнорування владою, їх незгода може виявлятись у радикальнішій формі.

Контакти:
067-289-49-49,
samozakhystАТgmail.com

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 10-10-2010 19:56 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100