19.03.2024 06:10 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Підприємці Львова вийшли на акцію протесту. Фото

25 жовтня 2010 року, у Львові близько 5 тисяч підприємців зібрались на акцію протесту проти прийняття нового Податкового кодексу та за відставку уряду Азарова.

О 13.00 протестувальники зібрались біля пам’ятника Тарасу Шевченку на проспекті Свободи. Основні їхні гасла – «Зупинемо податковий терор», «Ми за чесні податки», «Де канікули для малого бізнесу?», «Уряд Азарова-Тігіпка у відставку».

Протест об'єднав підприємців різних галузей: львівські ринки та перевізників, логістів та сферу послуг, середній бізнес, страйкові комітети районних центрів Львівської області. Усі вони переконані, що кодекс перекреслює усі можливості для існування малого бізнесу за відсутності жодних альтернативних можливостей та кроків у державі для збільшення зайнятості.

«У нас має бути утверджений основний принцип усвідомлення природи влади: влада – наші наймані працівники, завдання яких не накопичення власних статків шляхом використання наданих якихось преференцій і впливів, а служіння на користь народу і державі. Якщо влада вперто не хоче це розуміти, то існують способи її дострокового усунення» - розповів журналістам Ігор Гурняк, голова Асамблея громадських організацій малого і середнього бізнесу України.

Довкола площі біля пам'ятника Шевченку проїхали автомобільним маршем 30 таксистів. Також відбувся мобільний марафон виступів представників інших міст України, зокрема Харкова, Сіверодонецька, Луганська та Криму.

Підприємці переконані, що такий податковий кодекс призведе до смерті їх бізнесу. На мітингу одноголосно прийняли резолюцію з вимогами до влади відхилити проект податкового кодексу.

25-10-2010miting pidpr Lviv1

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 25-10-2010 18:06 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100