19.04.2024 23:33 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

На Київщині тягнибоківець виявив пакет із виборчими бюлетенями

skrinka22 листопада 2010 року у місті Кагарлик керівник районної організації Всеукраїнського об'єднання «Свобода» Юрій Бабич отримав інформацію про виявлення пакету з виборчими бюлетенів поблизу районної виборчої комісії.

Продавщиця магазину канцтоварів, який знаходиться по сусідству з ТВК, знайшла пакет з декількома сотнями бюлетенів. Вона повідомила про це свободівців.

Представники виборчкому, замітаючи сліди злочину, намагалися відібрати пакет з бюлетенями. Юрій Бабич у присутності двох свідків викликав представників правоохоронних органів, які по прибуттю на місце почали звинувачувати свободівця у тому, що він нібито займався виборчими фальсифікаціями.

Наразі триває допит Юрія Бабича. На місце події виїхав представник юридичного управління ВО «Свобода».

«Свобода» розцінює даний випадок як підтвердження масштабних фальсифікацій, якій чиняться владою після закриття виборчих дільниць.

Довідка. За результатами екзіт-полу, проведеного компанією GfK Ukraine, «Свобода» по Київщині набрала 7,6%. За результатом протоколів низки районів області результат «Свободи» не досягає і трьох відсотків. Зокрема, у Поліському районі «Свобода» отримала 0,78%, у Кагарлицькому районі — 2,43%. Таким чином, результати екзот-полів відрізняються із результатами, «намальованими» у ТВК майже втричі.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 3-11-2010 11:48 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100