28.03.2024 22:05 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Вибори до Верховної Ради відбуватимуться за змішаною системою?

vibori2В ефірі Радіо Свобода Вадим Колесніченко, народний депутат від Партії регіонів, заявив, що Партія регіонів внесе пропозицію, щоб вибори до Верховної Ради відбувалися за змішаною системою.

«Ми зробили крок вперед. Сьогодні більшість спільноти задоволена тим, що вибори були за змішаною системою. І ми, зважаючи на велике побажання суспільства і ті результати позитивні, які ми мали під час голосування за змішаною системою, скоріш за все виборча система буде змінена. Так, до парламенту ми теж будемо пропонувати зробити змішану систему: 50 на 50 відсотків», заявив в ефірі Радіо Свобода Вадим Колесніченко, народний депутат від Партії регіонів.

За словами Колесніченка, це слід зробити для того, щоб люди відчували зв’язок зі своїм кандидатом, щоб вони могли особисто спілкуватися.

«Все може модернізуватися. І сьогодні ми відчуваємо виклики часу і потреби суспільства і ми йдемо в ногу з потребою суспільства…я під час виборчої кампанії проїхав наскрізь через всю Україну. Щодо виборчої системи 50 на 50 – жодного зауваження не було. Всюди люди були задоволені», – заявив в ефірі Радіо Свобода Вадим Колесніченко.

За словами народного депутата від Патрії регіонів, «ми це відчуваємо, і люди це відчувають», що змішана система сьогодні дала свої позитивні зрушення.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 7-11-2010 16:16 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100