29.03.2024 10:16 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Полковника МВС Стогнія можуть посадити за напад на народного депутата Гримчака?

Stognyi Konstantin1Депутат Верховної Ради Юрій Гримчак звернувся до міліції та Генеральної прокуратури із заявою про порушення кримінальної справи стосовно головного радника міністра внутрішніх справ Костянтина Стогнія.

Про це повідомляє прес-служба партії. В заяві депутат зазначив, що в п'ятницю ввечері після закінчення прямого ефіру на ТРК «Україна» він стояв біля будівлі, де розташована телекомпанія.

Радник міністра МВС Костянтин Стогній підійшов до нього та завдав ударів в обличчя та по нозі. Юрій Гримчак зняв побої, що зафіксовано результатами судово-медичної експертизи.

В заяві Гримчак просить порушити кримінальну справу проти К.Стогнія та притягти його до кримінальної відповідальності за нанесення побоїв та втручання в діяльність народного депутата України.

Як відомо, Стогній та Луценко полаялися після шоу «Шустер Live» . Пізніше в сутичку втрутився Гримчак. В сутичці Стогнія кинули об капот.

13 листопада 2010 року директор Департаменту зв'язків з громадськістю МВС України Дмитро Андрєєв повідомив журналістам  «...Стогній вдарив пана Луценка в обличчя. Була бійка».

 

Читайте також:

Радник Могильова полковник міліції Костянтин Стогній побив нардепа Юрія Гримчака

Версия МВД: Стогний бил Луценко за оральный контакт с Могилевым?!

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 14-11-2010 10:33 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100