19.03.2024 09:20 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

У Львові у мітингу проти Податкового кодексу взяли участь біля 4 тис. громадян. Фото

15 листопада 2010 року у Львові на проспекті Свободи біля пам'ятника Тарасу Шевченку відбувся об'єднаний мітинг підприємців, найманих працівників, пенсіонерів, громадських організацій та ініціатив проти Податкового і Трудового кодексу.

«На сьогодні відбулось порозуміння між бізнесом та профспілками. Ми спільно вимагаємо і прагнемо нормальних законодавчо оформлених умов праці, правил бізнесу, наявності адекватних організацій захисту інтересів груп населення у суспільстві», — повідомили організатори мітингу присутнім.

В резолюції учасників мітингу зазначається, що «необхідне спільне розуміння, бачення інструментів виходу суспільства з патової ситуації, яку створила влада. Кредити МВФ ситуації не вирішують. Нам потрібна нова якість владних структур, підходів до організації бізнесу, повноцінне функціонування профспілкового руху, пенсійна реформа з врахуванням інтересів усіх сторін, справедливий розподіл пенсійних коштів, а не диференціація пенсій у десятки й сотні разів. І тут на зміну Генеральній угоді між придворними профспілками, придворними асоціаціями бізнесу та урядом має прийти на базі спільних цінностей неформальна угода про взаємодопомогу в умовах кризи між ветеранськими організаціями, малим та середнім бізнесом та незалежними профспілками.

Ми проти принципу влади «розділяй і владарюй», маніпулювання громадською думкою та виставляння бізнесу як ворогів пенсіонерів та бюджетників. Найбільша наша проблема — політична еліта, яка грабує всіх: і бізнес, і робітників, і службовців, і ветеранів, і інші верстви.

Ми за справедливу пенсійну реформу, посильні податки та цивілізовані відносини між всіма верствами населення. Ми — єдине ціле: бізнесу потрібні висококваліфіковані робітники, робітникам потрібні робочі місця і достойна зарплата. Пенсіонер заслуговує на достойну пенсію, а не виплати на виживання, як це відбувається вже два десятки років.

Загроза національній безпеці полягає перш за все у знищенні вітчизняного підприємця як основи середнього класу.

Економіку потрібно розумно реформувати, а не переливати кошти з дірявих відер у ще більш діряві відра. Ми за справжні реформи, а не перетворення бідних у ще бідніших, а багатих — у ще багатших.

Розуміючи, що наші цінності не поділяються у теплих кріслах вітчизняного чиновництва та депутатського корпусу, чому є свідченням останні 10 років історії України, ми вступаємо з владою на шлях рішучої та безкомпромісної боротьби за кожного окремого українця, східняка чи западенця, бізнесмена чи робітника», — так закінчили свій мітинг львів'яни та вирушили на Київ, де завтра на Майдані Незалежності о 9.00 розпочнеться мітинг підприємців, найманих працівників, ветеранів та громадських організацій і громадських ініціатив проти Податкового і Трудового кодексів. Продовжиться мітинг походом до Верховної Ради та акцією протесту під нею, яка триватиме усі дні, поки розглядатиметься грабіжницький Податковий кодекс.

Miting Lviv15-11-2010-1

На фото мітинг у Львові 15 листопада 2010 року

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 15-11-2010 16:28 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100