19.04.2024 10:54 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Олексій Крикун залякує протестуючих підприємців кримінальними справами

Íîâûé íà÷àëüíèê Óïðàâëåíèÿ ÌÂÄ â Êèåâå

На фото Олексій Крикун

Співробітники внутрішніх справ затримали одного з організаторів акції протесту під стінами Верховної Ради, лідера коаліції учасників помаранчевої революції Сергія Мельниченка.

Мельниченко особисто повідомив про затримання, зателефонувавши одному зі своїх друзів-журналістів. Саме Мельниченко подавав заявку на проведення мітингу біля стін парламенту.

За його словами, йому інкримінується порушення порядку проведенням масових акцій протесту (ст.185, ч.2 Адміністративного кодексу України).

Як розповів журналістам начальник Головного управління МВС в місті Києві Олексій Крикун, мітингувальники «поки ведуть себе нормально, але рух перекрили», повідомляє УНІАН.

«Ми зараз документуємо і будемо вирішувати питання з приводу керівників акції», — сказав він.

«Складемо спочатку протокол за те, що вони рух перекрили — дозволу на це вони не брали — а потім будемо дивитися за матеріалами, як вони будуть себе вести і, відповідно, порушимо кримінальну справу», — підкреслив начальник київського главку.

При цьому на уточнююче питання, чи буде міліція розганяти учасників мітингу, він відповів: «Якщо будуть так, як зараз поводитися, не будемо. Якщо будуть прориватися до Верховної Ради — то будемо».

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 16-11-2010 18:38 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100