29.03.2024 07:24 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Журналіста Османа Пашаєва виживають з СТБ

Pashaev Osman1Журналісту СТБ Осману Пашаєву запропонували перейти з посади спеціального кореспондента «Вікна-новин» на посаду диспетчера, розшифровувальника відеокасет або спеціаліста з документообігу.

Про це Пашаєв розповів «Українській правді».

«Мене попередили 29 вересня про моє скорочення з 1 грудня у зв'язку з ліквідацією департаменту інформаційно-аналітичного мовлення», — сказав він.

За словами журналіста, це передбачало, що всіх журналістів, які працювали у департаменті інформаційно-аналітичного мовлення, переводять в інший департамент.

«Тобто звільняються всі і приймаються в інший департамент, окрім мене і випускового редактора Маргарити Трубачової», — сказав він.

«Фактично це винятково звільнення мене і Трубачової. Трубачову використали ще при звільненні ранкових новин проти Людмили Маркіз, яка опиралася будь-якій цензурі впродовж років. Трубачову тоді перевели на місце Маркіз. Тепер, щоб не виглядало, що звільняють винятково мене, за компанію звільняють Трубачову», — додав журналіст.

Пашаєв зазначив, що голова правління «ММЦ СТБ» Володимир Бородянський «в очі» йому сказав: «Або погоджуйся звільнятися за власним бажанням, або будеш звільнений, бо ліквідують департамент».

Тепер, за словами Пашаєва, йому пропонують кілька посад на каналі: диспетчер центрального диспетчерського відділу, спеціаліст з розшифровування відеокасет, спеціаліст з документообігу департаменту управління персоналом.

«З тих пропозицій, які мені надійшли, мені всі подобаються, але я поки не маю посадових інструкцій щодо них. У принципі, мені подобається бути спеціалістом з розшифровування відеокасет. „Вікна“ — найстарші новини, і більшість його архівів зберігаються на касетах, які ніхто не оцифровував, а молоді журналісти навіть не знають, що там», — сказав він.

Як відомо, Пашаєв є керівником київського відділення профспілки «Медіа-фронт», а також членом координаційної ради «Стоп цензурі».

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 18-11-2010 23:11 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100