28.03.2024 18:41 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

8 депутатів від «Батьківщини» Юлії Тимошенко допомогли обрати головою Хмельницької облради регіонала

tim-zradnica119 листопада 2010 року відбулася перша установча сесія Хмельницької обласної ради VІ скликання. Одним з основних питань порядку денного сесії було обрання голови Хмельницької обласної ради. ВО «Свобода» висунуло на посаду голови обласної ради Ігора Сабія.

Вранці 19 листопада його кандидатуру схвальними вигуками «Сабій!», «Сабій!» підтримали учасники багатотисячної акції протесту проти грабіжницької політики режиму Януковича-Азарова-Тігіпка.

Партія регіонів на посаду голови обласної ради висунула заступника голови ОДА Миколу Дерикота.

Не маючи достатньої кількості голосів, регіонали могли сподіватися тільки на своїх сателітів з народної партії Литвина, «сильної України» Тігіпка, а також «тушок» від так званих «націонал-демократів».

В результаті таємного голосування головою обласної ради обрали регіонала. Причому зі слів голови обласної організації «Батьківщини», народного депутата Василя Кравчука перемога регіонала стала можливою завдяки «зрадникам» з «Батьківщини». Про це він заявив під час акції протесту проти грабіжницької політики влади у Хмельницькому. Він, зокрема, повідомив, що 8 депутатів від «Батьківщини» віддали свої голоси за представника партії регіонів. І тільки двоє з них голосували за свободівця Сабія.

Окрім того, єдиний представник УНП також підтримав регіонала Дерикота.

В результаті саме зрадники і «тушки» допомогли обрати головою облради регіонала. Чим здали Хмельницьку область режиму Януковича-Азарова-Тігіпка, повідомляє svoboda.org.ua.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 20-11-2010 9:35 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100