19.04.2024 14:28 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

У Львові бандити регіонала Писарчука затримали активістів за роздачу листівок проти КАТу. Фото

Pivd Lviv119 листопада 2010 року на львівському ринку «Південний» так званою «охороною» з застосуванням сили було затримано активістів Маркіяна Гудза, Юрія Шивалу та Юрія Кульчицького. «Охоронцям» не сподобалася роздача листівок про протестні акції 22-го числа, котрі відбуватимуться, зокрема, у Львові (крім того, частина львівських підприємців знову планує їхати для участі в акціях до Києва).

«Охоронці» поводилися брутально, намагаючись спровокувати бійку, проте активісти, зберегли і витримку, і листівки. Свою хамовитість «охоронці» (за поведінкою і звичками, швидше за все, колишні рекєтири) демонстрували не тільки на території ринку, а й поза межами — на зупинці громадського транспорту. Наразі цей конфлікт скінчився, проте не скінчився загальний конфлікт на ринку, керівництво якого всіляко намагається «переконати» торгівців не брати участі у протестах.

В цей же день до активістів зателефонувала жінка, яка представилася торгівцем з «Південного» і повідомила про залякування підприємців з боку адміністрації ринку.

Львівський ринок «Південний» контролюється регіоналом Петром Писарчуком, а начальником «охорони» є депутат Винниківської міської ради Михайло Герман.  Цей «народний обранець» ніяк не міг второпати, що відстоювати свої права і свободи можна за переконанням, а не за гроші.

Ринок «Південний» — єдиний, який поки що не взяв участі у страйку підприємців Львівщини.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 20-11-2010 15:22 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100