25.04.2024 22:08 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Оксана Продан підігрує адміністрації президента

Prodan Oksana2Частина організаторів акції протесту підприємців не задоволена складом групи переговірників з адміністрацією президента.

Про це журналістам 25 листопада 2010 року повідомив представник координаційної ради акції протесту підприємців Володимир Дорош, передає УНІАН.

Він зазначив, що організатори акції протесту планують переглянути склад переговорної групи, «тому що деякі люди підігрують адміністрації президента».

Відповідаючи на запитання журналістів, він уточнив, що, зокрема, має на увазі голову Ради підприємців при опозиційному уряді Оксану Продан.

Дорош зазначив, що зараз до складу переговорної групи підприємців входить 8 осіб. Однак, за його словами, туди частково потрапили «сумнівні кандидатури».

Він також додав, що організатори акцій протесту зберуться і сьогодні або завтра ухвалять рішення щодо складу переговорної групи.

Дорош зазначив, що підприємці задоволені тим фактом, що перший заступник глави адміністрації президента Ірина Акімова вислухала їхні аргументи і вимоги, однак наголосив, що вони не збираються йти на компроміси і, як і раніше, вимагають, аби президент ветував Податковий кодекс.

Нагадаємо, що 25 листопада Продан запропонувала продовжити чергування на Майдані, але при цьому дати президенту час визначитися з кодексом до 6 грудня і на цей день призначити черговий масовий збір.

«Не треба нам президента, геть президента», — відреагували деякі протестувальники.

Один з організаторів акції запропонував присутнім проголосувати за дату проведення наступного масового збору. Учасники акції віддали перевагу 30 листопада.

У той же час член координаційної ради, комендант наметового містечка Сергій Мельниченко повідомив журналістам, що з остаточною датою буде визначатися координаційна рада.

 

Читайте також:

Оксана Продан продала підприємців?

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 25-11-2010 21:40 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100