23.04.2024 17:32 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Дорош, Панаєтов, Рой та Свистович пообіцяли Януковичу не скоро повернутися на вулиці?

3 грудня 2010 року в УНІАН відбулася прес-конференція «штабу» Національної координаційної ради підприємців України, у якій взяли участь Володимир Дорош (прес-центр НКРПУ, mistovoli.org), Андрій Панаєтов (Асамблея громадських організацій малого та середнього бізнесу України), Михайло Свистович («Відсіч»), В'ячеслав Рой (профспілки) та Юрій Єременко (Центральний штаб порятунку українського підприємництва).

Як повідомляє редактор "Часопису про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям" sprotiv.org Вадим Гладчук, всі учасники прес-конференції фактично самоусунулися від проведення вуличних акцій громадської непокори найближчим часом. Так, Юрій Єременко, заявив, що «ценральному штабу» треба провести «зустрічі та консультації з підприємцями», Андрій Панаєтов анонсував з'їзд Асамблеї в середині грудня, а «професійний революціонер» Михайло Свистович «привітав народ з перемогою» та без бою капітулював перед брехливою владою: «Ми повернемося на вулиці – пообіцяв Свистович, — ми готуємося до нового наступу. Проте механізм народного спротиву на сьогодні ще не запущено. Якщо зараз вв'язатися у цю бійку, ми її програємо».

presuha3-12-2010

На фото рештки "штабу" НКРПУ. Групу Оксани Продан вдовільнили правки Януковича

Нагадаємо, що 3 вимоги протестуючих підприємців: скасування Податкового кодексу, відставка уряду, чергові вибори до Верховної Ради України відповідно до Конституції – 27 березня 2011 року не були виконані владою.

Замість обіцяного на Майдані вето Янукович подав до Ради свої пропозиції до Податкового кодексу погоджені з урядом та більшістю і підписав КАТ.

У Верховній Раді 29 листопада фракцією БЮТ було зареєстровано проект постанови про скасування Податкового кодексу.

6 грудня 2010 года в 9.00 на Майдані Незалежності, підприємці проведуть всеукраїнську акцію протесту. Нагадаємо, що про це неодноразово повідомлялося зі сцени Майдану 2 грудня.

На мітингу вперше буде знята заборона на використання партійної символіки та запрошуються всі без виключення політичні партії, які підтримують вимогу підприємців про скасування Податкового кодексу.

 

Светлана Ковальська, sprotiv.org

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 4-12-2010 11:48 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100