18.04.2024 16:22 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Біля Київської мерії встановлять «Стіну плачу» проти підвищення тарифів та заборони продажу пива і цигарок у кіосках

stina plachu16 січня 2011 року о 14.00 активісти та прихильники Партії Народний порядок, ВО «Молодь – надія України» та ГК «Громадський спротив України» проведуть мітинг біля Київської міської ради (вул. Хрещатик, 36) з вимогою скасувати незаконне рішення від 24 грудня 2010 року прийняте на замовлення власників супермаркетів про заборону продажу пива і тютюну у тимчасових спорудах площею менше 40 кв.м. та відмовитися від необґрунтованого і грабіжницького підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги у столиці з 1 лютого 2011 року.

Під час мітингу члени Партії Народний порядок запропонують киянам у письмовий формі на символічній «Стіні плачу» з трьох стендів висловити своє ставлення до столичної влади з наступних питань: незаконне підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги, заборона продажу пива та цигарок у кіосках, ліквідація райрад у місті Києві, холод в оселях, незаконна забудова.

Голова політради Партії Народний порядок Андрій Древицький вважає категорично неприйнятним рішення Київської міської державної адміністрації: «Ціни та тарифи у Києві зростають чи не вдвічі швидше за середнєстатистичну  заробітну плату. До того ж Партія Народний порядок вважає економічно необґрунтованими, незаконними та грабіжницькими ці нові тарифи. Ми обов’язково звернемося до суду та захищатимемо право киян на достатній життєвий рівень від свавілля злочинної влади» — запевнив Андрій Древицький.

В інтерв’ю журналістам голова секретаріату столичної організації Партії Народний порядок, редактор опозиційного інтернет-видання Sprotiv.org Вадим Гладчук нагадав, що наприкінці минулого року партійні активісти пікетували Київраду з вимогою скасувати незаконне рішення від 24 грудня 2010 року прийняте на замовлення власників супермаркетів про заборону продажу пива і тютюну у тимчасових спорудах площею менше 40 кв.м. З собою тоді корумпованим депутатам кияни принесли рожеву клизму: «Ми хочемо таким чином депутатів вилікувати від алчності, бо вони на замовлення великих супермаркетів обмежують права громадян, тих хто любить покурити і випити пива і так далі. Чому саме клізма? Тому що вони створюють такі незручності для киян – тут є такий садомазохістський ефект — клізма без вазеліну. Щоб вони відчули, які вони створюють незручності для киян, ну а по-друге – треба якось їх лікувати» - жартував В. Гладчук.

У разі якщо столична влада не відмовиться від запланованого на 1 лютого 2011 року підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги і не скасує незаконне рішення про заборону продажу пива та цигарок у кіосках Партія Народний порядок розпочне збір підписів серед киян під зверненням до Верховної Ради та президента України про дострокове припинення повноважень Київради та голови Київської міської державної адміністрації Олександра Попова.

 

Светлана Ковальська, sprotiv.org

 

Читайте також:

У Києві з лютого кварплата подорожчає вдвічі

Любители пива и сигарет принесли депутатам Киевсовета клизму без вазелина. Фоторепортаж

Киеврада придумала, как испортить жизнь любителям пива и сигарет

Киеврада не вправе вводить специальные режимы торговли алкоголем, пивом и табачными изделиями

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 4-01-2011 20:33 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100