25.04.2024 07:44 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Николай Янович Fuck them all

azarov5Під три десятки телекамер, удвічі більше репортерів чекають брифінгу Азаровав Києві на вул. Панаса Мирного 26. Азаров з «науковцями» вирішує проблему демографії.

Очільникові уряду вкрай потрібні трудові ресурси, поголів'я якого в України скоротилося на 5 мільйонів.

Ніхто не дивується з яким виразом обличчя та інтонаціями Азарова розповідає про народонаселення. Скидається, що мерседеси, які його фонд Професіонал здирництвом забирав у бізнеса, викликали більше людського.

Розмова про людей як про ресурс, який треба швидко відновити.

Розумник-речник прем'єра Віталій Лук'янченко перед брифінгом несе світло знань в журналістські маси. Донецька «Просвіта», ваша дивізію. Виявляється, демографічну кризу азаровщина вирішуватиме науково, з використанням «шостого та сьомого технологічного рівнів».

Як тількі Азаров переконає – «рівні» настали, українські жінки якогось біса мають плодоносити небачуваними темпами...

Згадую поїздку на минулих вихідних по азаровських самозахопленнях землі в Гурзуфі. Вп'ятьох: Азаров, Ярошенко, Самофалов, Бабич і Піскун відібрали в Крима 6,5 гектарів найціннішої землі біля моря.

Сім років тому за 7 мільонів гривень азаровський благодійни фонд «Професіонал» придбав поза конкурсуом санаторії та господарські будівлі комсомольскої оздоровниці «Супутник» загальної площею понад 7 тисяч квадратних метрів, під це огородили землю навколо, потім тиском, погрозами та підробками держактів приєднали шматки земель інших оздоровниць та власників. Азаровська інтервенція на Гурзуф триває 12 років.

Населення Гурзуфа проти 12 тисяч осіб 1989-го наразі складає близько 7 тисяч.

Щонайменше 1000 гурзуфців-слов'ян потребуть покращення житлових умов.

1944 звідси було депортовано 2 тисячі кримських татар. Вижили близько однії тисячі.

Вони та їхні нащадки – громадяни України – або розмістилися по гуртожитках степового Криму або досі живуть в місцях депортації. Близько 700 кримських татар-гурзуфців та їхніх прямих нащадків безхатченки, що працюють платять податки і немають жодної перспективи отримати землю під будівництво або купити квартиру. На азаровському самозахопленні в Гурзуфі вже звели 12-поверхівку. Увартира площею 106 квадратних метрів коштує 4 мільйни гривень.

Разом 1700 безхатніх словян та татар можна розмістити (не безкоштовно, а надавши квартири в розтрочку) в кількох багатопверхівках навіть на півгектарах вкраденої азаровими гурзуфської землі.

Певен, тоді і татарки, і словянки народжуватимуть без вселякої «технологічної маячні» макіївсько-єнакіївської професури.

Бо будь-яка тварина (в тому числі люди-примати) для розмноження потребують ареалу.

Вибачте, але навіть азаровському «поголів'ю» трудових ресурсів тупо нема де і куди розмножуватися.

Чи гурзуфське поголів'я не потребує зростння? Чи лише на сході України Азарову потрібні матері-свиноматки, ЩО НАРОДЖУВАТИМУТЬ ЖИВЕ МЯСО ДЛЯ ШАХТ, ХІМІЧНОГО ТА ІНШОГО СИРОВИННО-БЕЗГЛУЗДОГО ВИРОБНИЦТВА.

Азаров з'являється до підготовленої журналітської тусівки. Розповідає про відродження економіки, що отримала новий імпульс...

Дочекався своєї черги поставити запитання в контексі джартівських закидів щодо кримськотатарських замозахоплень і вимоги до Меджлісу прибрати «своїх татар» із самовільно зайнятих ділянок. Питаю в Азарова: «Чи Ви – пятеро самозахопників (виходячі з рішень кількох господарських судів з 2005-по 2010) – звільнятиме землю в Гурзуфі».

Речник Азарова не дає завершити мені запитання і впадає в антикризовий екстаз.

Азаров дослухав запитання, потім – істерику свого речника... і відповів: « Я вам отвєчу»... Відвернувся і додав: «Слєдущій вопрос».

 

Осман Пашаєв, Українська правда

 

Читайте також:

Семья премьера Азарова скупает Крым

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 22-01-2011 0:04 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100