29.03.2024 17:21 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

В Одесі «за Костусєва» побили політолога

z bitouВ Одесі побили відомого політолога — заступника директора Українського центру соціальної аналітики Валерія Песецького.

Як повідомив постраждалий, напад відбувся в середу, приблизно о 15.45, передає УНІАН.

«Двоє молодиків років 25-30, мабуть, якийсь час слідували за мною, коли я повертався додому», — розповів Песецький.

"В той момент, коли на вулиці не було перехожих, по-бандитськи налетіли на мене ззаду. Чимось несподівано сильно вдарили по голові. А коли я впав, почали жорстоко бити кулаками, ногами. "За що? – вирвалося у мене. «За Костусєва! – була відповідь, впереміж з нецензурною лайкою, — виступаєш багато...», — заявив політолог.

Завдавши серію ударів черевиками по голові і тілу, вони відразу ж розбіглися в різні боки, повідомив Песецький, вказавши на гематоми та інші сліди жорстокого побиття.

Політолог зазначає, що «жодних інших причин для нападу на мене, крім пов`язаних з політичним життям «морської столиці», не існує».

«Я ні з ким не перебуваю в судових чи інших спорах, не веду бізнес, що іноді призводить до непорозумінь. Ймовірно, єдиним мотивом для розправи бандитськими методами може бути неприйняття кимсь моїх критичних виступів, пов`язаних з невмілим веденням міського господарства нинішньою міською владою, очолюваною ставлеником «регіоналів» Олексієм Костусєвим», — зазначив Песецький.

«Але якщо таким чином мені як активному критикові пана Костусєва в передвиборчий період і в поточному році намагаються закрити рота, то організатори нападів дуже помиляються», — сказав він.

Заступник директора Українського центру соціальної аналітики має намір звернутися з відповідними заявами про скоєний напад до Управління СБУ, органів внутрішніх справ і бюро судово-медичної експертизи.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 10-02-2011 14:24 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , ,

Читайте по темі

  • Євген

    Для того винаймають співробітників СБУ, МВС або з підпорядкованих їм охоронних фірм. Ніхто нікого не буде шукати. Хіба імітація пошуку.

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100