18.04.2024 09:07 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Єремєєв купив заправки у опального бютівця Семіноги

azs-rosВласник групи компаній «Континіум», яка контролює мережу автозаправних станцій під брендом WOG, Ігор Єремеєв придбав мережу АЗС під торговельною маркою «Рось», що складається з 11 станцій. Про це він розповів у ході засідання асоціації «Об’єднання операторів ринку нафтопродуктів України», повідомляє OilNews.

«Так, ми придбали «Рось». Ми підписали договори купівлі-продажу, фактично угоду закрили», – повідомив Єремеєв,  не уточнивши при цьому суму угоди. Він також підкреслив, що на даний момент «Континіум» повноцінно управляє мережею АЗС «Рось».

«І, якщо усе буде нормально, сподіваюся, вже цього року ми проведемо повний ребрендинг цих станцій відповідно до корпоративних стандартів мережі WOG», – уточнив він.

При цьому він не уточнив суми угоди, але додав, що ребрендинг цих заправок буде зроблено протягом року.

Мережею АЗС WOG, що складається з 368 станцій, управляє компанія «Континент Нафтотрейд», що входить до групи компаній «Континіум». Ця мережа АЗС є найбільшою після заправок групи Приватбанку (більш ніж 1 550 станцій).

Раніше мережу АЗС «Рось» контролював народний депутат Анатолій Семинога та його молодший брат Володимир, депутат Київради від БЮТ-Б.

Анатолій Семінога 1 лютого проголосував за зміни до Конституції, які продовжили строк повноважень нинішнього парламенту, через що був виключений зі складу фракції БЮТ-Б. За словами його колег, Семінога голосував нібито через те, що правоохоронні органи намагались арештувати його брата. У вересні 2010 року СБУ провела обшук у фірмі в рамках розслідування карної справи щодо незаконного присвоєння 4 млн грн. Київського міського центру зайнятості.

За даними з «Віснику державних закупівель», починаючи з кінця серпня до середини лютого «Рось-1» виграла кілька десятків тендерів на постачання палива на суму 23,52 млн грн. Серед найбільших замовників – Держуправління справами, районні відділі міліції Києва. Протягом цього часу у тендерній активності «Рось-1» були дві паузи. Компанія майже не заключала угод у якості переможця тендеру у вересні та грудні 2010 року.

Нагадаємо, Ігор Єремєєв має складнощі з багатомільярдним контрактом на постачання палива «Укрзалізниці». Міненерго наступного тижня планує змінити постачальника дизпалива.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 22-02-2011 17:28 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100