19.04.2024 02:45 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Охоронець за вказівкою депутата з Партії регіонів Володимира Ландика побив інспектора ДАІ

Landik Volodimir1Охоронець нардепа-регіонала Володимира Ландика побив інспектора ДАІ в Луганську, стверджує джерело в Міністерстві внутрішніх справ.

Як розповіло газеті «Сегодня» інформоване джерело в МВС, у минулі вихідні охоронець депутата по-звірячому побив його колегу — інспектора ДАІ Олексія Косякова.

«Інспектор зупинив „Мерседес“, який мчав на швидкості 91 км/год замість дозволених 60-ти в межах населеного пункту. Інспектор зажадав пред’явити документи, на що почув від водія слова: „Що ми вам винні?“. Він знову зажадав документи, після чого відкривається ще одне вікно й інспектор чує на свою адресу добірний мат», — сказав співрозмовник газети.

«За мить інспектор побачив на задньому сидінні нардепа Володимира Ландика. Після цього Ландик звернувся до хлопця, що сидів попереду, зі словами: „Пойди въ…би его“. Той вийшов і побив інспектора, потім „Мерседес“ поїхав. Інспектор отримав струс мозку й забиття грудної клітини», — повідомило джерело в МВС.

Медики відділення неврології міськлікарні №2 підтвердили наявність пацієнта Олексія Косякова.

«У нього травми середньої важкості. Скільки пролежить у нас — сказати важко», — повідомила медсестра відділення.

У Луганському облуправлінні МВС ситуацію прокоментували коротко.

«Один із наших інспекторів зараз лежить у лікарні зі струсом мозку. Обставини ми перевіряємо», — повідомив начальник прес-служби Луганської облміліції Тетяна Погукай.

Сам Володимир Ландик відкидає звинувачення у побитті.

«Я тільки що віддав у прокуратуру відео, на якому двоє веселих червонопиких даішники 20 хвилин не пропускали мене, народного депутата, на дорозі. Вони затримали мене й вимагали грошей!», — заявив Ландик.

«Я поскаржився начальнику УВС, ДАІ міста й прокурору — ніхто не приїхав. Коли даішники упізнали в мені депутата — побігли в купі цегли ховати гроші, які в них із собою були. Після цього ввечері мені подзвонив начальник ДАІ міста й сказав, що я побив його співробітника», — повідомив він.

«Ті травми, які він отримав, напевно, завдав сам собі, ніхто його не бив! Розперезалися начальники ДАІ, які змушують інспекторів знімати гроші з народних депутатів!», — заявив народний депутат від Партії регіонів.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 14-03-2011 11:39 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100