19.04.2024 14:04 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

У партії диктатора Януковича заявили, що у США «обнюхалися нафталіну чи накурилися»

buduemo pahanat1Депутати від Партії регіонів називають висновки Держдепартаменту США про обмеження свободи слова й зборів в Україні необґрунтованими.

За їхніми словами, «подібних фактів у країні не спостерігається», пише газета «Комерсант-Україна».

«Я не розумію, за яким принципом складався цей звіт і хто подавав інформацію для таких безумних висновків», — сказав виданню заступник глави фракції Партії регіонів у Верховній Раді Вадим Колесніченко.

«Схоже, автори доповіді чи обнюхалися нафталіну, чи накурилися. Я можу лише розвести руками й сказати, що це абсолютно неправдивий документ», — заявив він.

Водночас, голова Вінницької правозахисної групи Дмитро Гройсман назвав доповідь Держдепартаменту США «одним із найбільш авторитетних джерел інформації про дотримання прав і свобод».

«У мене немає підстав йому (звіту) не довіряти. Регрес очевидний — влада не проводить реформ в органах міліції та прокуратури, ситуація з дотриманням свободи слова погіршилася, жорстоке поводження в міліції нікуди не зникло», — зазначив правозахисник.

Як відомо, днями Держдепартамент США опублікував щорічну доповідь про дотримання прав людини у світі. У частині, присвяченій Україні, вказується, що влада тисне на засоби масової інформації, арештовує й залякує політичних і громадських активістів, а в органах МВС процвітають насильство й тортури.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 11-04-2011 10:28 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100