29.03.2024 15:22 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Справа про «педофільний скандал» в «Артеку» до цих пір залишається нерозслідуваною — адвокат Андрій Циганков

Справа про згвалтування дітей Олени Полюхович досі залишається не розслідуваною.

Про це 16 травня 2011 року повідомив екс-адвокат матері постраждалих дітей Андрій Циганков у ході прес-конференції в Києві, передає “Спротив“.

За його словами, цей скандал залишається самою гучною і загадковою справою, проте крапка в розслідуванні інциденту ще не поставлена. Більш того, як зазначив адвокат, громадськість та представники влади втратили інтерес до нього.

«На сьогоднішній день ця справа не цікава нікому з тих, хто раніше нею цікавився — ні народним депутатам Омельченко і Колесніченко, ні пані Карпачової», — зазначив він.

Циганков підкреслив, що протягом останнього року справа про згвалтування дітей не тільки не наблизилася до розгадки, а трансформувалася у сфабриковану справу про адвокатів згвалтованих дітей.

13 жовтня 2009 прес-служба Партії регіонів розповсюдила заяву народного депутата Вадима Колесніченка про те, що до нього звернулася мати двох дітей, яких згвалтували високопоставлені чиновники в «Артеку».

Генеральна прокуратура, у свою чергу підтвердила, що така справа, порушена за статтею 156 Кримінального кодексу (розбещення неповнолітніх), існує і розслідується Головним слідчим управлінням Міністерства внутрішніх справ.

При цьому за нього затриманий обвинувачений, якому суд продовжив запобіжний захід у вигляді арешту до 4 місяців.

Пізніше в ЗМІ з’явилася інформація про причетність до цієї справи Генерального директор «Артека» Бориса Новожилова, народних депутатів від фракції БЮТ Віктора Уколова, Руслана Богдана і Сергія Терьохіна.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 17-05-2011 22:42 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100