28.03.2024 14:17 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Веб-сторінку Миколи Сухомлина видалили через «Мерседес» Близнюка

Миколі Сухомлину після публікації в Facebook відео з автомобілем донецького губернатора почали погрожувати, а 1 червня видалили його профіль у цій соцмережі.

Про це Сухомлин повідомив у листі «Українській правді».

17 травня 2011 року Сухомлин, у відповідь на пропозицію донецького губернатора Анатолія Близнюка до людей «скинутися» на дороги, опублікував у своєму Facebook відео журналіста Олексія Мацуки, на якому видно, що Близнюк їздить на «Мерседесі» S-класу з шикарним тюнінгом, вартість якого починається від 700 тисяч гривень.

Це відео ретранслювали ЗМІ — і наступного ж дня Сухомлин, за його словами, отримав «приватну рекомендацію» видалити відео, а також «утихомирити свій запал відносно українських політиків».

"Незабаром «поради» почали набувати менш рекомендаційного характеру, і людина, зателефонувавши і не представившись, повідомила, що «на мене знайдуть управу», — повідомляє блогер.

"Протягом тижня особисті повідомлення на Facebook містили ту чи іншу погрозу. Цього разу невідомі з тимчасових акаунтів погрожували заблокувати мій профіль у соціальній мережі й вжити заходів для подальшого «недопущення поширення інформації, яка ганьбить українських політиків,», — повідомляє Сухомлин.

«1 червня 2011 року профіль на Facebook був вилучений адміністрацією соціальної мережі», — пише він.

Сухомлин зазначає, що його профіль на Facebook був «одним із найбільш читаних», протягом 2 років він щодня публікував там «десятки авторських політичних анекдотів», карикатури, відеоролики, які «пародіюють український політикум».

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 3-06-2011 15:03 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100