29.03.2024 17:14 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Депутат Ландік, який побив дівчину, раніше збив на смерть 17-річного хлопця

У Луганському обласному управлінні МВС розповіли, що міський депутат Роман Ландик, який нещодавно побив у ресторані дівчину, мав проблеми з законом ще з 2004 року.

«Майже щороку була якась історія за участю Роми, але його усе папа прикривав. Наприклад, в 2007 Роман на своєму авто наїхав на 17-річного хлопця. Були свідки, які бачили, що він був за кермом. Але потім знайшлася інша людина, яка сказала, що керувала машиною, узяла провину на себе. Що зараз з цією людиною — не знаю, але 17-річний хлопець помер, а Рома — на волі. Потім він чоловікові щелепу вибив — і теж безкарно, людина не стала подавати заяву», — говорять джерела в облУМВС, пише Сегодня.

Нагадаємо, Роман Ландик 4 липня 2011 року побив у ресторані 19-річну Марію Коршунову. Депутат бив дівчину і на очах у присутніх «тягав» її за волосся тривалий час по закладу. Подію зафіксовано на відео, а ролик опубліковано в Інтернеті.

Постраждала продовжує лежати в міській клініці №3 — у неї переламаний ніс, струс мозку і пошкоджена нога. З журналістами жвава дівчина, що брала участь в різних конкурсах краси, спілкуватися відмовляється.

Після інциденту прокуратура Луганської області порушила відносно депутата кримінальну справу по статті хуліганство (позбавлення волі на термін від двох до п'яти років). «З міліції посилали йому повістки, намагалися додзвонитися, шукали удома. Він зник. В суботу оголосили його в розшук. І суд прийняв постанову, щоб його привели у будівлю суду під арештом», — розповіло джерело в УМВС Луганської області.

У неділю Ландика депутата затримали в Росії, під Краснодаром. 37-річного депутата міськради узяли російські правоохоронці і в сусідню країну вже виїхала українська опергрупа.

 

Читайте также:

Охоронець за вказівкою депутата з Партії регіонів Володимира Ландика побив інспектора ДАІ

Избитых охранником регионала Ландика милиционеров уволили из ГАИ

Син нардепа-регіонала Ландика в ресторані побив дівчину. Відео

Нардеп Владимир Ландик: Вы продажные, лживые СМИ! Видео избиения девушки его сыном

Сын депутата и круговая порука среди животных

Депутат-регионал Роман Ландик: я буду сидеть в Верховной Раде

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 11-07-2011 10:00 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100