16.04.2024 23:18 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Луценко прописався в квартирі водія

Екс-глава МВС України Юрiй Луценко видав своєму водiєвi квартиру, пiсля чого з метою особистої вигоди в нiй прописався, заявляють у Генеральнiй прокуратурi.

«Як у справi Тимошенко, журналiсти не бачать особистої зацiкавленостi й у справi Луценка», — повiдомив в. о. генпрокурора Ренат Кузьмiн на брифiнгу 21 липня 2011 року.

Як приклад вiн навiв витяги з кримiнальної справи стосовно Луценка.

«Луценко зробив усе для того, щоб дати квартиру начебто своєму водiєвi... Й начебто такий добрий жест i добра воля в бiк водiя, напевно, були би помiченi багатьма як позитивна якiсть мiнiстра», — зазначив Р.Кузьмiн.

Водночас, за його словами, одразу пiсля видачi квартиру своєму водiєвi Ю.Луценко в нiй прописався, а водiй одразу приватизував житло.

«Чи може водiй розпорядитися цiєю квартирою, якщо в нiй досi прописаний Луценко? I кому в результатi цю квартиру передано — водiєвi чи Луценку, чи їм обом? I чи можете ви повiрити, що два дорослi мужики мешкають в однокiмнатнiй квартирi?», — наголосив в. о. генпрокурора.

Тому, за його словами, особиста зацiкавленiсть Луценка в цьому кроцi є, потрiбно лише «уважнiше придивитися».

Як повiдомлялося, 13 грудня 2010 року Луценку та його водiєвi Леонiду Приступлюку було висунуто остаточне обвинувачення в розкраданнi державного майна в особливо великому розмiрi, а також у перевищеннi службових повноважень i використаннi пiдроблених документiв.

Луценка затримали 26 грудня 2010 року. Суд обрав йому запобiжний захiд у виглядi утримання пiд вартою.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 21-07-2011 14:16 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100