29.03.2024 01:50 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Хитросракий Луценко прописався у водія, щоб уникнути процесу в Печерському райсуді?

Екс-міністр МВС Юрій Луценко прописався у квартирі свого водія Леоніда Приступлюка, щоб уникнути процесу в Печерському райсуді Києва.

Про це заявив прес-секретар «Народної самооборони» Лариса Сарган, пише «Сегодня».

За її словами, Луценко й не приховував місце своєї прописки, яку оформив ще в 2007 році.

ГПУ тоді порушила проти нього кримінальну справа, і юристи нібито порадили Луценкові змінити місце проживання, щоб уникнути судового розгляду в Печерському райсуді Києва — що він і зробив, прописавшись у свого водія.

Квартира водія Луценка розташована в Шевченківському районі Києва, і його справ мав би розглядати Шевченківський райсуд.

Луценко був міністром внутрішніх справ з лютого 2005 до грудня 2006 року й з 19 грудня 2007 до 29 січня 2010 року.

23 лютого 2007 року Василь Цушко звинуватив Луценка в нецільовому використанні бюджетних коштів (500 млн гривень) під час його перебування міністром.

2 березня 2007 року Генпрокуратура порушила кримінальну справу, звинувативши Луценка в зловживанні службовим становищем: Луценка обвинувачували в незаконній видачі 51 одиниці вогнепальної зброї.

27 березня 2007 року Подільський райсуд Києва скасував постанову Генеральної прокуратури про порушення кримінальної справи.

Зараз Печерський райсуд Києва слухає справу проти Луценка за обвинуваченням у зловживанні службовим становищем і незаконному наданні своєму водію Приступлюку посади, звань та квартири.

Прокуратура повідомила, що Луценко був прописаний у свого водія.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 22-07-2011 10:19 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100