28.03.2024 21:34 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Розстріл міліціонерів на Одещині: вічна пам'ять загиблим, вічна ганьба живим. Фото. Відео

Безпрецедентний за зухвалістю і за кривавими наслідками злочин на Одещині – розстріл міліціонерів бандою кілерів – ставить під питання професіоналізм керівництва всієї одеської міліції. Це як мінімум. А як максимум – під сумнівом компетентність і керівництва МВС.

Як так сталося, що по Одещині спокійно собі роз'їзжджають наймані вбивці озброєні автоматами, пістолетами та гранатами на чолі з розшукуваним громадянином Росії Асланом Дикаєвим?

Чому спецоперація із їхнього знешкодження була спланована так бездарно?

Чому група захоплення з дванадцяти бійців, здавалося б міліцейського спецназу «Беркут», виявилася абсолютно безпорадною у реальному бойовому зіткненні і понесла втрати неспівмірно тяжчі, ніж банда з трьох злочинців, яким вдалося втекти?

Невже дійсно «Беркут» – це вже ніякий не спецназ МВС для боротьби із особливо небезпечними бандитам, а така собі силова група для розгону мирних маніфестантів?

Якщо це дійсно так, то чому не було залучено до операції спецпідрозділ ГУБОЗ «Сокіл», який саме і призначено для знешкодження озброєних і небезпечних банд?

Чи відповість на це питання начальник ГУБОЗ Одещини полковник Олег Кузьменко?

Чи понесе відповідальність за такий кричущий непрофесіоналізм начальник Одеського УМВС Михайло Яцков, який на цій посаді отримав звання генерал-майора міліції і відзначився радше силовими наїздами на комерсантів, ніж боротьбою із реальними злочинцями?

І як тепер дивитимуться в очі родинами загиблих міліціонерів і свіжоспечений генерал-майор Яцков, і полковник Кузьменко, і сам міністр – генерал-полковник Анатолій Могильов?

Він, до речі, заявив, що одеська міліція, виявляється, не очкувала такої зухвалої відсічі від озброєних до зубів особливо небезпечних бандитів. Справді, як їм очікувати, коли усі сили міліції стягнуті на боротьбу з опозицією?

Коли тисячі бійців «Беркуту» замість того, щоб займатися своїми прямими обов'язками – знешкоджувати злочинців – ганяють мирних демонстрантів і кладуть на підлогу комерсантів у офісах?

Як тут встигати планувати і проводити реальні спецоперації проти кілерів, коли головна міліцейська спецоперація, це – заробити грошей, відібравши бізнес у незговірливих бізнесменів на користь наближених до Президента тіньових ділків із кримінальним минулим.

Земля пухом загиблим міліціонерам.

 

І ганьба їхньому керівництву.

 

Артем Шевченко, Українська правда

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 30-09-2011 17:30 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

  • http://Немаю Vavan

    А нпащі менти тільки те і вміють що воювати з бабйями котрі торгують біля метро , і на численних тротуарах, та битит безборонних громадян, і не більше!

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100