20.04.2024 04:11 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Як слідчі Генпрокуратури фальсифікують справу Луценко. Відео

Журналісти багато про що чули, багато про що знають, багато про що здогадуються. Та оскільки не завжди нам вдається відшукати всьому цьому залізні докази – Факти беззаконня, зловживання, корупції, – так і не стають загальновідомими. Але сьогодні – інший день.

Що би почалось, якби хтось неспростовно довів, що екс-міністр внутрішніх справ Луценко таємно зустрічається і впливає на свідків, які дали ключові обвинувальні покази? Зустрічається безпосередньо перед судовим засіданням, за двадцять хвилин до допиту?! Будь Луценко на волі – його би миттєво взяли під варту. «Вплив на свідків» – це пряма підстава для обрання найсуворішого запобіжного заходу. Якби ж це зробили члени родини екс-міністра, або його адвокати – до свідків би приставили охорону, а захисників усунули від процесу. Але прокурорам – можна все.

Це – таємна зустріч начальника слідчого відділу Генеральної прокуратури Олександра Іщука із ключовим для Юрія Луценка свідком. За 20 хвилин до судового засідання. Його звати Валерій Мельник. І саме він стверджував, що особисто отримав від екс-міністра вказівку облаштувати життя його водія.

Повний відеозапис ми показали на ТВі. Можливо, це перший наочний доказ того, що прокуратурі чхати на закон, який забороняє впливати на свідків. Вона має виконувати наказ.

 

 

Констянтин Усов, Українська правда

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 18-10-2011 14:55 | Кількість переглядів 32 переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100