19.04.2024 02:55 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Литвин хоче пов'язати Януковича кров'ю майора Мельниченка?

Екс-майор держохорони Микола Мельниченко вважає, що його «замовив» спікер Володимир Литвин, повідомляє «Спротив».

«Ще у травні мені сказали, що є план з фізичної ліквідації Мельниченка, і я тут же повідомив про це Генпрокуратурі, але навіть після цього мене запевнили, що намічений план буде реалізовано. Потім було моє затримання на кордоні, коли я їхав до Польщі з доповіддю про стан корупції в Україні. Я ще 2 вересня написав офіційний лист на ім'я голови СБУ Валерія Хорошковського про те, що на кордоні проти мене буде організована провокація, і цей лист було зареєстровано, але реакції знову не було», — розповів він.

Мельниченко додав: «У результаті 8 числа мене не випустили з країни з надуманих причин. У тому, що ці причини були надумані, я впевнений, адже в Головному слідчому управлінні Генпрокуратури постанови не пускати мене за кордон не було».

За словами екс-майора держохорони , останньою краплею для того, щоб залишити країну стала розмова, яку йому дали послухати люди, пов'язані зі спецслужбами. "Їх імена я зараз називати не буду. На записі двоє чоловіків з голосами, схожими на голоси спікера парламенту Володимира Литвина і президента України Віктора Януковича, спілкуючись між собою, сказали в мою сторону фразу «Я його урою».

«Замовник вбивства Гонгадзе і мого фізичного усунення один — Володимир Литвин. Він хоче пов'язати моєю кров'ю Януковича, як колись пов'язав кров'ю Гонгадзе Кучму», — сказав він.

На думку екс-майора це операція не проти нього, а проти Януковича. «Півтора роки тому я говорив, що в кінці 2011 року буде проведена спецоперація щодо усунення від влади Януковича, от зараз це і відбувається», — сказав він.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 23-10-2011 11:13 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100