29.03.2024 07:16 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Ландік, вийшовши на волю, ще помститься побитій Коршуновій

Народний депутат від Партії регіонів Володимир Ландік не виключає, що його син Роман Ландік, обвинувачуваний у побитті Марії Коршунової, подасть на неї до суду, вийшовши із СІЗО.

Як сказав Ландік-старший газеті «Сегодня», сам він до суду на Марію подавати не буде, але його син, вийшовши на волю, буде вирішувати, чи притягати до відповідальності Коршунову.

Володимир Ландік вважає, що Марія Коршунова вчинила «замах» на Романа Ландіка.

«Мало того, що вона вдарила першою, ми зробимо експертизу, яка доведе, що була спроба вбити або завдати тяжкі тілесні ушкодження! Вона зазіхала на життя Роми. А якби потрапила в скроню графином, а там 300 грамів горілки...», — сказав він газеті.

«Вона прийшла з мамою й адвокатом у мій робочий кабінет, попросила, щоб ми не ініціювали порушення справи. Мені шкода їхню родину, матір цієї дівчини, але більше шкода свого сина», — підкреслив він.

Про самопочуття Романа Ландіка нардеп сказав: «Він у в'язниці. Умови там погані. Міністр спеціально дзвонить, щоб до нього не пускали батьків (МВС і тюремники останнє спростовують)».

У Луганську, як розповіли виданню місцеві жителі, ходять чутки, що дівчина відмовилася від претензій не безкоштовно, хоч і за меншу суму, ніж просила. Нібито Коршунова вимагала в якості компенсації 50 тисяч доларів, а їй дали лише 5 тисяч гривень.

Однак Володимир Ландік спростовує те, що його родина заплатила Коршуновій:

«Вони з нас не вимагали грошей, ми не пропонували. Що ж виходить – мій син у в'язниці, а вона буде гуляти за мої гроші?».

Адвокат Коршунової, Ігор Зазимкін, каже, що заяви нардепа, у тому числі про гроші, коментувати не буде.

«У Марії свої погляди на ці події. Якщо буде порушена кримінальна справа проти неї й ми побачимо документи, тоді й будемо говорити. Хто кого вдарив першим – усе це встановить суд», — каже Зазимкін.

Він зазначив, що перше засідання суду у справі відбудеться найближчими днями.

 

Читайте також:

Порнозірка Коршунова написала лист, як вона розуміє Ландика, який її побив

Син нардепа-регіонала Ландика в ресторані побив дівчину. Відео

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 2-11-2011 11:46 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100