19.04.2024 23:22 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Регіонала Ландіка цікавлять гігіенічні прокладки Соні Кошкіної

Депутат від Партії регіонів Володимир Ландік у грубій формі прокоментував фото його смс-переписки щодо справи його сина, що з’явилися в інтернеті.

Як відомо, раніше видання «Лівий берег» опублікувало смс-переписку Ландіка-старшого, в якій він, зокрема, вимагає від журналістки одного з підвладних йому медіа писати коментарі на сайті щодо справи Романа Ландіка.

«Ви вважаєте коректним лазити до людей в інформацію. Ось коли вона (Соня Кошкіна, головний редактор „Лівого берега“) оприлюднить свої гігієнічні прокладки, як вона їх ставить, ось тоді я буду коментувати. Хай Соня Кошкіна покаже свої прокладки. Ось тоді буде нормально. А поки я нічого коментувати не буду!», — заявив Ландік в інтерв’ю Радіо Свобода.

У свою чергу політтехнолог Леонід Щукін, який також фігурував у смс-переписці, підтвердив, що вона справжня.

«Ну, звичайно! Ніхто і не приховує, що вона справжня. Просто ЗМІ зробили не зовсім коректні висновки», – зазначив він.

За словами Щукіна, вони з Володимиром Ланідком просто знайомі, але жодних порад, як політтехнолог, він депутату не давав.

Як відомо, в одному з смс-повідомлень Ландік просить пораду у Щукіна, як коментувати слова його сина, який у суді заявив, що справу проти нього замовив депутат Олександр Єфремов, повідомляє «Спротив».

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 22-11-2011 12:23 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100