25.04.2024 12:55 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Сергія Мельниченка (КУПР) судять за святкування Дня свободи

24 листопада 2011 року Шевченківський районний суд міста Києва розглядав справу щодо обвинувачення лідера Коаліції учасників помаранчевої революції (КУПР) Сергія Мельниченка в організації святкування річниці Помаранчевої революції 22 листопада на Майдані Незалежності, повідомляє «Спротив».

У справі оголошена перерва до 15:00 п'ятниці, 25 листопада, для того, щоб двоє свідків письмово виклали свої свідчення.

Сам Мельниченко заявив, що суддя спочатку хотів призначити йому адмінарешт.

«Міліція надала судді фотографії, на яких я нібито організовую людей. Але на цій фото не я. Суддя з цим погодився і сказав, що не буде призначати адмінарешт, як того вимагає міліція», — додав активіст КУПР.

На своїй сторінці у Фейсбук Сергій Мельниченко пише, що «Дати змістовні свідчення відносно мене не змогли. Тому суддя дав їм можливість викласти пояснення в письмовій формі. Останні пішли в коридорі писати під диктовку працівника міліції. Постанову суддя сказав, що винесе завтра о 15.00, хоче з кимось порадитись. Доречі, коли виносили рішення про заборону святкування, суддя теж ходив зкимось радитись... Тому, яке буде рішення легко зпрогнозувати, тимпаче, зважаючи на те, що розгляд справи суддя почав не з зачитування прав, а з визначення міри покарання, яку мені слід обрати», повідомляє лідер КУПРу.

Слід зауважити, що Мельниченка вже не вперше незаконно затримують працівники міліції та судять за організацію вуличних акцій. У нього кілька адміністративних арештів, але після рішень районних київських судів він завжди вигравав апеляції.

На фото одне з затримань міліцією Сергія Мельниченко

 

Читайте також:

Режим Януковича перешкоджав українцям відмічати День Свободи. Фото. Відео

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 24-11-2011 12:57 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100