28.03.2024 16:30 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Як Партія регіонів організувала провокації проти громадян, що святкували 7-му річницю Помаранчевої революції. Відео

22 листопада 2011 року, у день 7 річниці Помаранчевої Революції, на Майдані Незалежності замість «помаранчевого» мітингу тривала провокаційна акція регіонала Олега Калашнікова.

Відзначити день початку помаранчевої революції на Майдані цьому одіозному персонажу не заважали ні судові заборони, ні міліція.

Скандальний «регіонал» спокійно проводив свій кількагодинний мітинг, що супроводжувався піснями з антибютівського репертуару під Печерським судом і промовами.

Спокій табору Калашнікова охороняв потрійний кордон «Беркуту», який не пускав «чужих» всередину.

Втім, як виявилося, потрапити до табору Калашнікова досить просто. Достатньо мати на руці лише спеціальну мітку – печатку «Загальновоїнської спілки України» Калашнікова.

Печатки на руках «жителів» табору Калашнікова потрібні для контролю і відсіювання «чужих», а також для отримання у кінці дня чесно «намітингованих» грошей.

Інформацію про проплачений мітинг Калашнікова у День свободи підтверджували і активісти Коаліції помаранчевої революції.

Вони повідомили, що володіють записом оперативної відеозйомки перемовин їхніх «таємних агентів, які видавали себе за організаторів платних мітингів, з організаторами акції Калашнікова». За їхніми даними, найманці Калашнікова отримують по 110 гривень за участь в акції.

На День свободи журналістці Ганні Грабарській вдалося потрапити всередину табору Калашнікова і зняти відеорепортаж.

Відповіді «людей з печатками» вражають не менше за цинізм міліції і судів. Як виявилося, дехто з мітингувальників Калашнікова прийшов на Майдан, щоб протестувати проти «цієї влади». Щоправда, у інших учасників акції мотивація простіша – «дофіга бабла».

 

Відео Ганни Грабарської, «Новий Громадянин»

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 27-11-2011 16:02 | Кількість переглядів 190 переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100