19.04.2024 06:15 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Через дружину Януковича обшукали генерального консула Німеччини. Фоторепортаж

У Донецьку перед входом до театру, який відвідала дружина президента Людмила Янукович, обшукували всіх, хто прийшов на концерт, пояснюючи це загрозою теракту.

Так, 2 грудня 2011 року ввечері дружина президента відвідала в Донецькому національному академічному театрі опери і балету імені Анатолія Солов’яненка концерт «Сергій Прокоф’єв і його час», який став завершальним акордом Року Прокоф’єва в Донецькій області.

Перед початком концерту будівлю театру і територію навколо нього обстежували співробітники експертно-криміналістичної групи разом з кінологами.

Біля входу у фойє театру кожного відвідувача також перевіряла міліція з металошукачем, а жінок просили показати вміст сумочок. Так само, як і всіх, перевірили одного з частих відвідувачів театру — генерального консула Німеччини в Донецьку Клауса Ціллікенса.

На фото обшук консула Німеччини

За словами співробітників правоохоронних органів, такі запобіжні заходи було вжито у зв`язку із загрозою теракту в Донецьку.

Коли глядачі зайняли свої місця в театрі і ведучий оголосив про початок концерту, було оголошено про присутність в залі дружини президента.

Янукович, яка сиділа у партері, встала і, піднявши руки, обернулася, щоб привітати глядачів. На театральну сцену від її імені винесли велику корзину з білими хризантемами.

 

 

 

 

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 4-12-2011 16:21 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100