28.03.2024 12:23 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Азаров призначив раніше судимого Черпіцького заступником міністра оборони

Олександр Черпіцький призначений заступником міністра оборони.

Відповідне розпорядження Кабінет міністрів ухвалив у середу.

Джерела «Української правди» розповідають, що представити Черпіцького до Міноборони приїздив особисто віце-прем'єр Володимир Сівкович.

За його словами, Черпіцький поєднуватиме роботу заступником міністра з посадою директора Департаменту реалізації надлишкового майна і земель Міноборони.

Джерела розповідають, що на представлені Черпіцького було зачитано його біографію, з якої випливає, що він закінчив Малинський лісотехнічний технікум та вже в дорослі роки – «Європейський Університет» у Києві.

Олександр Черпіцький має брата Олега Черпіцького, який є депутатом від БЮТ, що на індивідуальних засадах увійшов до коаліції Азарова.

Газета «Дзеркало тижня» публікувала документи, з яких випливає, що новий заступник міністра оборони був раніше судимий та навіть перебував у розшуку.

За інформацію медіа, Черпіцький має прізвисько «Чепчик».

Як відомо, після другого туру виборів Черпіцький був призначений Юлією Тимошенко першим заступником міністра транспорту.

Вважалося, що це має допомогти Тимошенко скасувати у Вищому адміністративному суді перемогу Віктора Януковича, оскільки дружина Олега Черпіцького працює суддею в цьому суді.

Але після того, як суддя Черпіцька взагалі не прийшла на судовий розгляд і нічим не допомогла, Тимошенко скасувала розпорядження про призначення Олександра Черпіцького до Мінтрансу.

Після цього його брат підписав коаліцію з Партією регіонів, КПУ і блоком Литвина.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 25-03-2010 19:46 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100