29.03.2024 00:39 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Омбудсвумен Карпачова оскаржить рішення суду щодо смерті Індила

Уповноважений Верховної Ради з прав людини Нiна Карпачова готує апеляцiю на вирок мiлiцiонеру у справi про смерть студента Iгоря Iндила.

Про це повiдомила прес-служба омбудсмена 6 січня 2012 року.

В апеляції Карпачова наполягатиме на скасуваннi вироку Деснянського районного суду Києва i направленнi справи на додаткове розслiдування.

Карпачова вважає, що пiд час розслiдування справи та розгляду її Деснянським райсудом Києва було допущено iстотнi порушення кримiнально-процесуального законодавства.

У прес-службi також повiдомили, що за дорученням Карпачової в судовому розглядi справи брала участь фахiвець секретарiату уповноваженого з прав людини як представник постраждалих — батькiв Iндила.

«Провадження омбудсмена в цiй справi триватиме доти, доки не буде вiдновлено справедливiсть i захищено права батькiв загиблого Iгоря Iндила», — наголошується в повiдомленнi.

Як відомо, у травнi 2010 року в Шевченкiвському райуправлiннi мiлiцiї Києва було закатовано 20-рiчного студента Iгоря Iндило.

5 сiчня 2012 року суддя оголосив вирок стосовно дiльничного мiлiцiонера С.Приходька, вiдповiдно до якого засудив його до п'яти рокiв позбавлення волi, звiльнивши вiд вiдбування покарання з випробувальним термiном на два роки, а також позбавив його права протягом двох рокiв обiймати посади в правоохоронних органах i органах влади.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 6-01-2012 12:25 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100